0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týmu Suchohrdly stačil jediný gól


Branky


3

Týmy Suchohrdel a Únanova si vytvořily ve 23. kole velké množství příležitostí, brankáři na obou stranách však podali skvělý výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zásah na poslední chvíli

Hostí nastoupili v pozměněné sestavě, na místo zraněného Luďka Kuglera se posunul Michael Glazer a na kraj zálohy Pavel Štancl ml. Zápas se hrál naplno od první minuty a po krásné střele Pavla Rychlíka z hranice vápna šly Suchohrdly do vedení.

Postupně se síly vyrovnaly a i Únanov si tvořil krásné příležitosti. Největší šanci domácího týmu zařídil Jiří Dočekal, kterému se po samostatném úniku povedlo obejít brankáře. V cestě mu však stál bránící hráč Zdeněk Pospíšil, jenž na poslední chvíli vykopnul míč z čáry. Domácí tým zase několikrát podržel brankář Vojtěch Pikart, a tak první poločas skončil jednobrankovým vedením suchohrdelských hráčů.

Skvěle hrající dorost

 

Také ve druhém poločase si domácí vytvořili několik gólových šancí. Hodně vidět byl hráč dorostu Šimon Jordánek, který bojoval o každý míč jako lev. Hru se snažil oživit i další hráč dorostu Dominik Šlapák, který naskočil v 69. minutě. Hráčům Únanova se ale lepila smůla na paty a ani jednou nedostali míč za záda skvěle chytajícího Petra Felcana. Tým Suchohrdly musel čelit zraněním, kvůli kterým nedohráli Lukáš Matějka a jediný úspěšný střelec Pavel Rychlík. Utkání nakonec skončilo 0:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Únanov
Jakub Košárek: První poločas jsme podcenili soupeře. Druhý poločas jsme si již vytvořili gólové šance, bohužel bez úspěchu. Jako pozitivum vnímám zapojení a dobrý výkon našich mladších spoluhráčů (dorostenců).

TJ Suchohrdly
Michael Glazer: Celý tým hrál od začátku výborně a jako vždy na hřišti bojovali všichni až do samého konce. Pro nás to je velmi cenná výhra, ale vykoupená dvěma zraněnými. Klukům přeji brzké uzdravení a všem děkuji za odvedené výkony.



Sestavy


SK Únanov
V. Pikart [-] - J. Dočekal [-] (33. Š. Jordánek [-] ) , L. Meister [-] , P. Diviš [-] , M. Illek [-] (69. D. Šlapák [-] ) , P. Zimmermann [-] , T. Dorňák [-] , T. Sivera [-] , J. Fruhvirt [-] (80. J. Kovář [-] ) , L. Scharf [-] , J. Košarek [-]

TJ Suchohrdly
P. Felcan [-] - L. Jakub [-] , M. Glazer [-] , L. Matějka [-] (64. J. Šrámek [-] ) , Z. Adamov [-] , P. Štancl [-] (76. P. Štancl [-] ) , M. Adamov [-] , Z. Pospíšil [-] , P. Pospíšil [-] , R. Wieczorek [-] , P. Rychlík [-] (82. F. Kroupa [-] )

ŽK: 29. J. Dočekal , 33. P. Zimmermann , 65. L. Scharf , 71. L. Meister , 86. J. Košarek - 22. Z. Adamov , 75. M. Glazer .
Hráči zápasu: T. Sivera - L. Jakub .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PETRUCHA Martin - NOVOTNÝ David, SVOBODA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích