0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas TJ Horní Kounice - Práče se nesl v duchu fair play


Branky


13. M. Vlk , 82. Z. Koudela
3

Ačkoliv samotný zápas probíhal spíše ve vlažném tempu a ani hráči nebyli z jeho průběhu nadšení, jedna událost by určitě neměla zapadnout. Roman Kosec z Práče ukázal, že spravedlnost je více než počet vstřelených gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odvolaná penalta

Od začátku bylo vidět, že se hráči nemohou dostat do zápasu. Týmu Práče se však přeci jen podařilo získat vedení poté, co se ve 13. minutě prosadil Michal Vlk. O to více může překvapit, že navzdory těsnému skóre se Roman Kosec z Práče rozhodl vzdát penalty. Byl si totiž vědom, že zákrok na něj se odehrál mimo vápno, a také to rozhodčímu přiznal. Spoluhráči Romanovi zrovna neděkovali, ale smysl pro spravedlnost zase pro jednou zvítězil nad touhou vyhrát. 

Navýšení náskoku

Druhý poločas také nepřinesl žádné velké šance. Až v 82. minutě navýšil Zdeněk Koudela přesnou střelou vedení hostů a skóre 0:2 zůstalo až do konce utkání. Na nevýrazném výkonu domácích se možná podepsala také změněná sestava, kdy chybějících šest hráčů museli nahradit hráči z týmu B. Nepříjemnou pachuť však spláchli kluci po zápase. Horní Kounice totiž čestnost soupeře ocenily rundou piv.  

 

 

 



Ohlasy k zápasu



Práče
Roman Kosec: Oba týmy předvedly hrozný výkon. Zápas postrádal šmrnc a chybělo nadšení do hry. Kromě dvou šancí, které jsme dokázali proměnit, nebyl zápas moc divácky atraktivní.



Sestavy


TJ Horní Kounice
K. Eliáš [-] - J. Rulf [-] (50. M. Mlčoch [-] ) , J. Stix [-] , P. Cidlík [-] , M. Peterka [-] , O. Havelka [-] , D. Paclt [-] , M. Ondráček [-] , D. Hájek [-] , M. Vondruška [-] , P. Korábek [-]

Práče
J. Ševčík [-] - P. Trochta [-] , M. Mařík [-] , P. Kosec [-] (83. M. Nejedlý [-] ) , D. Vlk [-] , R. Kosec [-] , Z. Koudela [-] , Z. Sakhatskyi [-] , O. Zímek [-] , P. Řihák [-] , M. Vlk [-] (57. L. Fruhwirt [-] )

ŽK: 26. P. Řihák , 60. D. Vlk .
Hráči zápasu: O. Havelka - R. Kosec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HRDLIČKA Stanislav - HAJZNER Radek, ROZEHNAL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích