Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby pro domácí Kunštát - FOTO


4

Zápas, který nabídl mnoha šancí rozhodl Bělehrádek. Hosté z Ráječka si vylámali zuby na skvěle chytajícím Loukotovi, který zneškodnil několik brankových příležitostí a spolu s Bělehrádkem si vysloužili titul "muži zápasu".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo velmi svižně a oba týmy se hned v prvních minutách dostali k ohrožení branky ze střední vzdálenosti ale střely nijak brankáře na obou stranách nerozhodily. V 10. minutě se k odraženému míči ve středu hřiště dostal Psota a kolmou přihrávkou vyzval do gólové šance Bělehrádka a ten v tváří tvář nedal Juranovi šanci - 1:0. Ve 12. minutě se na hranici vápna dostal k míči Pokorny J. ale i díky podklouznutí branku těsně minul. Ve 21. minutě se dostal do šance domácí Kunštát ale přihrávka Bělehrádka před prázdnou brankou byla o fous delší než by Macko potřeboval a ani ve skluzu na míč těsně nedosáhnul. Ve 34. minutě se podařilo Bělehrádkovi ve skluzu předložit do 100% šance míč Sehnalovi, ten ale na Jurana nevyzrál. Bělehrádek byl při chuti a pět minut před koncem poločasu se dostal opět do samoostatného úniku ale jeho pokus přehodit Jurana nevyšel. První poločas tak odcházeli do kabin v lepší náladě domací, kteří mají jednobrankový náskok.

Druhý poločas začli aktivněji domácí, kteří se hned ve 46. minutě dostali do brankové příležitosti, když Psota našel z levé strany na penaltě úplně volného Sehnala, ten však mířil pouze do rukavic Jurana. Další minuty se odehrávali spíše ve středu hřiště s velkým množstvím faulů a tak na další příležitost si přítomní fanoušci musel počkat do 64. minutě, kdy Pokorny J. na pravé straně využil chyby obránce a přízemní přihrávkou hledal ve vápně své spoluhráče, míč se odrazil na vápno, kde si jej našel Bartoš, jeho nádhernou střelu do šibenice konečky prstů vytěsnil nad branku Loukota. V 72. minutě nakopl míč za obranu Zeman, ten si našel rychlík Bělehrádek a krásnou střelou obstřelil Jurana - 2:0. V 81. minutě se dostal do šance znovu Pokorný J. ale i tentokrát mu radost překazil skvělý Loukota. Závěrečný tlak už přinesl pouze nastřelenou tyč po hlavičce, kterou zakončoval Chyla. Ráječko tak odchází z okresního derby poraženo.



Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Na nepovedený zápas v Ratíškovicích reagoval náš tým nejlepším možným způsobem. V okresním derby proti Ráječku jsme předvedli nejlepší výkon jara. K velmi dobré úrovni utkání přispěly svým pojetím oba týmy. Svižné tempo nám vyhovovalo. Vytvořili jsme si více gólových příležitostí a vstřelili pěkné góly. Díky kompaktnímu výkonu v defenzivě a výbornému brankáři se nám podařilo uhájit čisté konto.

SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Kunštát začal hodně aktivně a přežili jsme jednu z jejich šancí. My jsme byli málo důrazní v osobních soubojích a pozdě jsme dostupovali soupeře. Za stavu 0:0 jsme šli sami na brankáře, ale bohužel jsme šanci neproměnili a z následně akce jsme po naší chybě dostali gól na 1:0. Do konce poločasu nás ještě podržel brankář Juran při dvou šancích Kunštát. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji, drželi jsme balon a kombinovali. Vypracovali jsme si několik stoprocentních šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Naopak jsme po jednom nákopu a našem nedůrazu v osobním souboji inkasovali druhý gól. Pak jsme se ještě snažili s výsledkem něco udělat, dostali jsme se do několika nadějných příležitostí, ale gól jsme nedali. Ve středu nás čeká další zápas, semifinále krajského poháru v Rousínově.



Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] (88. Z. Staněk [-] ) , M. Sehnal [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] (76. R. Janků [-] ) , M. Janíček [-] , M. Psota [-] (65. J. Konečný [-] ) , M. Zlatníček [-] , T. Gracias [-] , T. Bělehrádek [-] (88. D. Bednář [-] )

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] (55. R. Chyla [-] ) , J. Tenora [-] , P. Lidmila [-] , M. Pokorný [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , F. Štěpánek [-] , D. Koňařík [-] (82. J. Ťoupek [-] ) , J. Pokorný [-]

ŽK: 59. M. Zlatníček , 77. M. Sehnal , 95. D. Bednář - 73. J. Sedlák , 78. M. Zouhar .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Chabiča František - DANIEL Petr, BURGR Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: David Marcián
Tip experta: výhra domácích

Kunštát má velmi rychlý přechod do útoku a jsou doma velmi nebezpeční a střílí mnoho branek, a proto vyhrají doma s Ráječkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza