6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek naděloval i v posledním utkání


Branky


10. D. Hájek , 25. J. Frank , 29. J. Frank , 47. J. Čermín , 69. J. Houška , 84. O. Vaník
9

Ve 26.kole Borek doma přivítal mužstvo Sokol Suchdol nad Lužnicí a před domácím publikem se chtěl rozloučit výhrou a udržet svou 100% domácí jarní bilanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

SKÓRE OTEVŘEL DAVID HÁJEK

Utkání začalo ve slušném tempu a obě mužstva se snažila o rychlý kombinační fotbal. V 10.min byl před vápnem faulován M.Kocina a k trestnému kopu se postavil David Hájek, který povedenou střelou k tyči otevřel skóre 1-0. Na druhé straně se do šance dostali i hosté, ale ve skrumáži nedokázali dopravit míč do branky. Ve 25.min vysunul M.Kocina Jakuba Franka, který zvýšil na 2-0. Ve 29.min opět utekl po straně Jakub Frank a jeho centr k překvapení hostujícího gólmana skončil parádně v brance 3-0. Ve 35.min obral hostujícího gólmana o míč R.Horejš a byl faulován, rozhodčí však penaltu nenařídil!!! Na druhé straně pak nebyl hostům uznán gól pro vykopnutí míče z ruky gólmana. Poločas tak skončil 3-0.

PREMIÉROVÝ GÓL SI PŘIPSAL JAN ČERMÍN

Ve 47.min si na roh D.Hájka naskočil Jan Čermín a mohl se tak radovat ze svého prvního gólu na Borku 4-0.  Další minuty se pak nesli ve znamení zahazování gólových šancí domácích. Své příležitosti postupně zahazovali J.Frank, M.Kocina, J.Houška. Až v 69.min se do vápna proháčkoval Jaroslav Houška a chytře z úhlu zvýšil na 5-0. Poslední slovo měl po akci J.Franka Ondra Vaník , který na zadní tyči pečetil na konečných 6-0.

AUTOR: RADEK HOREJŠ



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš(FK Borek): S domácími fanoušky jsme se rozloučili opět vysokou výhrou a alespoň tím jim udělali trochu radost. Suchdol i přes vysokou porážku hrál pěkný kombinační fotbal.




Sestavy


FK Borek
M. Michal [-] - L. Horejš [-] , O. Vaník [-] , J. Čermín [-] - M. Kocina [-] (59. V. Baščevan [-] ) , D. Šťastný [-] (46. M. Severa [-] ) , J. Frank [-] , J. Houška [-] - D. Hájek [-] , R. Horejš [-] (81. J. Viktora [-] ) , O. Hanžl [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
V. Kanděra [-] - D. Čáp [-] (52. J. Vaněk [-] ) , L. Kuchyňka [-] , J. Záruba [-] , D. Trmal [-] (81. K. Trmal [-] ) , T. Kamiš [-] , T. Koranda [-] , P. Špale [-] , R. Arenberger [-] , F. Měkuta [-] , D. Míka [-] (46. T. Záruba [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Písek Martin - ŠVEC Hynek, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích