Cehnice vezou ze Záblatí tři body


Branky


24

V Záblatí se hrálo netradičně v sobotu dopoledne a domácí v aréně Jiřího Pavlíka přivítali soupeře s Cehnic. Utkání důležité pro oba jak z postavení v tabulce, tak bodově. Prachatická rezerva, která hraje v Záblatí, by v případě vítězství odskočila soupeři na šest bodů a byl by to krok k jistotě záchrany v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek

Trio rozhodčích Pavel Picka, Václav Novák a Václav Heinzl hodinu před polednem přivedli na hřiště oba soupeře a začalo se opatrně. Na utkání dozíral delegát Roman Bicek a stejně, jako trojice rozhodčích na ploše, moc práce nebylo pro žádného z nich. Začalo se hodně opatrně a v první pěti minutách to bylo dvakrát na zkoušku pro oba gólmany Hopfingera v brance domácích a Prokeše z Cehnic. První poločas se odehrával hodně uprostřed hřiště a oba týmy se snažily o brejky. Zatímco hosté končili na šestnácte, tak domácí byli třikrát  oči, v oči Prokešovi, ale ani jednou jej nepřekonali. Celkově toho první poločas moc nenabídl a tak bezbrankové skóre na konci této části tomu odpovídalo.

Dva úniky a hotovo

Druhý poločas začal tlakem domácích, kteří začali svírat hosty na jejich polovině, ale v koncovce selhali. Centry lítali před Prokeše ze všech stran, ale domácí nohama, hlavou či mimo rukou i koleny a zády ne a ne dát gól. Z tlaku přišel únik hostujícího Šebesty, který se dostal až před Hopfingera, ten vyběhl, ale Šebesta jej přeloboval a hosté vedli. Pro domácí šok a velká komplikace. Utkání se na chvilku vyrovnalo, aby se domácí opět nadechovali k náporu. Jenže v 62. minutě přišel další rychlý protiútok hostí, který hasí Grametbauer faulem ve vápně a hlavní arbitr Picka správně nařizuje pokutový kop. Míč si postavil Martínek a Hopfingerovi nedal šanci, hosté jdou do trháku o dvě branky. To bylo pro další vývoj utkání rozhodující. Hosté logicky bránili a domácí se nemohli dostat zpět do hry. Závěrečná půlhodina se závěrečným velkým tlakem domácích přinesla jen snížení Miesbauerem, ale to bylo málo.

    Pro domácí to znamená, že hosté s Cehnic se na ně dotáhli bodově a do dalších kol musí zabrat, neboť ve spodní části tabulky této skupiny B třídy je to velmi vyrovnané.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Hopfinger [-] - T. Pravda [-] (81. A. Břicháček [-] ) , K. Wagner [-] , M. Grametbauer [-] (63. D. Kukačka [-] ) , D. Lachkovič [-] (65. P. Bajčík [-] ) , P. Miesbauer [-] , J. Hrbek [-] , P. Řezník [-] , M. Gramblička [-] , M. Trost [-] , F. Kolda [-]

Sokol Cehnice
J. Prokeš [-] - J. Mára [-] (78. P. Havelec [-] ) , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , R. Frčka [-] , P. Šebesta [-] , O. Sadlak [-] , L. Čech [-] , M. Kováč [-] , J. Štrobl [-] , J. Čech [-]

ŽK: 70. P. Řezník - 38. M. Martínek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Picka Pavel - NOVÁK Roman, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Souboj ze dna tabulky a těchto dvou soupeřů bývá.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Celkově očekávám vyrovnané utkání s minimem šancí. Soupeři si body rozdělí. 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích