3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý souboj v záchranářských vodách ovládly Hoštice


Branky


21

V sobotu přisoudil los 1.B třídy hned na úvod velice zajímavý duel. Jak Prachatice, tak i Střelské Hoštice se po podzimu shodně se čtrnácti body pohybovaly sice s lehkým náskokem, ale stále na ohrožených místech, které se točí kolem záchrany. Vzájemný duel tak mohl vítězi zařídit klidnější spánek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě minuty hrůzy pro Tatran

Oba týmy si uvědomovaly důležitost utkání, a i když Tatran přijel s hodně mladým týmem, kde vyčníval věkem pouze kapitán Kolda, ale držel s domácími krok. Ti si ale postupně začali vytvářet šance, přičemž ty největší přišly po půl hodině hry. Nejprve se ve 29. minutě uvolnil Dohonyi a ten s chladnou hlavou překonal brankáře Vrhela ranou k tyči. O další dvě minuty později bylo pro Tatran mnohem hůř, když se prosadil z dorážky i Pavel Hlava. Domácím slepené branky výrazně pomohly a do poločasu si dokázali toto vedení uhlídat.

Pojistka Květoně

Tatran se ve druhém poločase konečně osmělil i útočně a v 63. minutě přišla pro hosty odměna, když dokázal po rohovém kopu Hlouška snížit. Domácí si ale vedení o dvě branky vzali hned zpátky a po sedmdesáti minutách to bylo zásluhou Květoně 3-1. Zimní posila Hoštic z Katovic se jako poslední v zápase střelecky zapsala a domácí tak nakonec slaví důležité vítězství nad Tatranem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: V prvním jarním kole jsme na domácím hřišti přivítali mladé prachatické mužstvo. Od úvodních minut jsme byli aktivní a vytvořili si několik slibných gólových příležitostí, největší z nich neproměnil Květoň. Ve 29.minutě jsme se dočkali první gólové radosti, když se za vápnem opřel do balónu Dohonyi a míč zapadl k pravé tyči hostující branky. O dvě minuty později navýšil náskok dorážkou Hlava. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:0. Ve druhém poločase hosté snížili po rohovém kopu a našem nedůrazu ve vápně. Konečnou podobu výsledku dal po chybě hostující obrany navrátilec Květoň, který tváří v tvář gólmanovi nezaváhal. Po výhře 3:1 si tedy připisujeme plný bodový zisk. Příští kolo zajíždíme do Husince




Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - M. Virostek [-] (39. K. Kohout [-] ) , O. Koudelka [-] (82. F. Žilák [-] ) - V. Braťka [-] , J. Kuncl [-] , V. Dohonyi [-] , K. Heřman [-] , P. Hlava [-] , R. Květoň [-] - M. Kokrda [-] , V. Havelec [-] (78. P. Zídek [-] )

FK Tatran Prachatice B
Š. Vrhel [-] - P. Hlouška [-] , M. Osvald [-] , D. Kukačka [-] (71. A. Břicháček [-] ) , K. Wagner [-] , J. Hrbek [-] , F. Toušek [-] , F. Kolda [-] , J. Růžička [-] , M. Trost [-] , A. Vlk [-]

ŽK: 15. M. Osvald .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Roman - STUDENÝ Josef, SÝKORA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jakub Sova
Tip experta: výhra hostů

Prachatice potřebují bodovat. Budu věřit mladíkům z Prachatic, i když je nečeká jednoduché utkání.

Tip: výhra domácích

Domácí se budou chtít odpoutat ode dna a proplout do středového klidu. Rezerva Tatranu bude dřít, ale body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích