M. Pavel 51.
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna mistrem


Branky


18

Šlágr kola se hrál v Hrdějovicích, kam zavítal lídr tabulky Zlatá Koruna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl fotbal nahoru dolů, šance měla obě mužstva, ale nikdo je nedokázal proměnit. Druhý poločas začal ve stejném duchu, až do chvíle, kdy Zlatá Koruna zahrávala standartku zhruba od vlastní střídačky a Jakub Zajíc našel křížným pasem volného Lukáše Konečného a ten přízemní střelou překonal domácího gólmana. Netrvalo však dlouho a domácí vyrovnali, Lipold vybojoval balón, posunul jej na Tressla, ten přihrávkou podél lajny poslal do útoku Kaislera ,který našel na penaltě úplně volného Miroslava Pavla a ten střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Pak přišly dve chyby domácích a bylo po zápase. Nutno podotknout že domácím už docházely síly a to bylo znát hlavně v rozehrávce. Druhý gól hostí přidal František Persán po individuální akci z levé strany, kdy si to navedl na střed a přibližně z vápna vystřelil do protipohybu gólmana a ten střelu nedokázal vyrazit. Další gól padl po střele asi z 20 metrů která byla tečovaná a domácí gólman ji pouze vyrazil přímo k Janu Šebelkovi a ten už měl jednoduchou úlohu.

Více se už neudálo a tak Zlatá Koruna má jistotu postupu a stává se zaslouženým mistrem. Hrdějovice zůstávají druhé s desetibodovým náskokem před třetím Mladém.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Miroslav Tressl (hráč): Musím říct že to byl určitě pěkný zápas a škoda prohry, věřil jsem že minimálně remízu uhrajeme. Samozřejmě soupeři gratuluji k vítězství a následným oslavám titulu.




Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - M. Tressl [-] (72. M. Ridvan [-] ) , M. Pavel [-] (68. V. Čapek [-] ) , F. Záveský [-] , P. Voráček [-] , J. Melichar [-] (81. M. Hrdlička [-] ) , L. Kaisler [-] , P. Nedvěd [-] , Z. Filípek [-] , L. Kučera [-] , O. Lipold [-]

SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - J. Wagner [-] , M. Kroupa [-] , B. Miletić [-] , J. Zajíc [-] - M. Rytíř [-] , L. Matúš [-] (64. M. Král [-] ) , F. Persán [-] (85. M. Štěpánek [-] ) , J. Šebelka [-] , L. Konečný [-] (75. D. Fuciman [-] ) - - M. Kroneisl [-]

ŽK: 34. F. Persán .
Hráči zápasu: M. Kroupa , M. Trnka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Crkva Robert - KLIMEŠ Jiří, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Každý se dá porazit a na domácím hřišti to chceme dokázat i proti Zlaté Koruně.

Tip: výhra hostů