0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení na úkor rezervy Malše Roudné


Branky


22

K těžkému utkání s roudenskou rezervou vyrážel Sedlec v 20. kole soutěže. Sedlečtí měli navíc velké problémy se k utkání sejít. Po četných omluvenkách, kde chybělo 6 fotbalistů, kteří byli v minulém zápase v základní sestavě, došlo i na výpomoc hráčů z B mužstva. K utkání s mladým a běhavým týmem měl trenér Šindelář k dispozici pouze jednoho náhradníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal dle očekávání, Roudenští drželi míč a svým pohybem dělali hostům problémy. Nicméně velkou brankovou příležitost si vypracovat nedokázali a tak hrozili střelami z větší vzdálenosti, které většinou končili mimo branku, nebo si s nimi bezpečně poradil brankář Kabelka. Sedlec se dostal za celý poločas k zakončení pouze jednou a to střelou Milana Peška, která po teči skončila mimo branku. V prvním poločase se tak skóre utkání nezměnilo.

Zkraje druhého poločasu domácí ještě zvýšili své úsilí a vypracovali si šance, zejména nebráněný hostující útočník na malém vápně a jeho střela, která skončila nad brankou, volala po gólu. Sedlec se v 57. minutě dostal k ojedinělé standardní situaci. Přesně kopnutý centr z kopačky Reitingera uklidil hlavou do sítě Martin Šimon a Sedlec se tak mohl radovat z vedení – 0:1. Ve zbytku zápasu byl na hřišti k vidění stále stejný obrázek, domácí bušili do sedlecké obrany, která v čele s brankářem Kabelkou odolávala. Roudenští dvakrát nastřelili tyčku, ale branku vstřelit nedokázali. Sedlec si tak připsal překvapující vítězství

Zdroj:sksedlec.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): "Jak jsem říkal, že minulý týden to bylo naše nejhorší jarní utkání, tak tentokrát jsme to mnohonásobně překonali. Vrátili jsme se k podzimním výkonům. Absolutně bez chuti, neproměnili jsme neskutečný šance a pak dostaneme gól ze standardky. Bohužel svým přístupem jsme takovému výsledku šli naproti. Teď jdeme do Mladého, kde nás rozhodně nečeká nic jednoduchého."

SK Sedlec
Jaroslav Zíka (kapitán): Uf, to byl týden. Nejprve nepochopitelná blamáž s Velešínem a teď naprosto neuvěřitelné tři body z Roudného. To je přesně to, co je na fotbale zajímavé. Předzápasové karty byly rozdány jasně. Návrat Hudce s Peterkou, základních stavebních kamenů naší sestavy, byl velkou vzpruhou oproti domácí ostudě s Velešínem. Ovšem absence dalších opor Martina Peška, Kocha a Koňaríka mám nevlévala do žil moc optimismu. Museli jsme povolat dva borce z naší pištínské rezervy, a to Šimona a „papito“ Hammera, což se ukázalo jako rozhodující faktor pro výsledek celého utkání. Na střídačce jsme měli pouze matadora Šindeláře. Ani tipéři nám nebyli až na dívčického Jirku Vondrku nakloněni. Všichni se shodli, že zápas bude jasnou záležitostí domácích. Roudné na nás vyrukovalo s partou mladíků s věkovým průměrem 20,7 let, kdy jejich nejstarším hráčem byl třiadvacetiletý kapitán Hrouda. My jsme kontrovali zkušeností s věkovým průměrem 36,6 let a několika kmety blížící se už k 50 letům. Tomu odpovídalo i dění na hřišti. Domácí drželi zejména díky výrazně lepšímu pohybu míč a postupně si vypracovávali náznaky příležitostí. K ohrožení naší branky se dostávali hlavně střelbou ze střední vzdálenosti, která byla ale nepřesná nebo si s ní poradil spolehlivě chytající Kabelka. Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase. Bránili jsme se neustálým atakům domácích, kteří byli navíc podporováni i silným větrem. Podařilo se nám z ojedinělé šance dát gól, jenž vstřelil hlavou z trestného kopu Šimon. Zbytek zápasu se nesl v duchu naší urputné defenzívy a ve festivalu zahozených šancí domácích. Musím smeknout před celým naším týmem, že byl schopen dovést tento zápas k vítězné tečce. Odměnou nám jsou tři body, díky kterým stále živíme naději na záchranu.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - D. Horejš [-] (61. D. Hryhorenko [-] ) , D. Hrouda [-] , P. Červený [-] , L. Skála [-] , P. Jusufi [-] , R. Jinšík [-] , J. Tomášek [-] , F. Pazourek [-] (76. D. Budín [-] ) , P. Volák [-] , A. Stankay [-]

SK Sedlec
T. Kabelka [-] - M. Šimon [-] , R. Hudec [-] , M. Peterka [-] , I. Cibuzar [-] , O. Voráček [-] , J. Hammer [-] (78. V. Šindelář [-] ) , V. Reitinger [-] , V. Kozel [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 73. D. Hrouda - 76. V. Kozel .
Hráči zápasu: M. Šimon , M. Peterka , R. Hudec , T. Kabelka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Crkva Robert - VOTAVA Pavel, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Filip Schneider
Tip experta: výhra domácích

Mladíci z Roudného si doma se Sedlecem poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích