6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice si bez problémů poradily s Velešínem


Branky


9. V. Čapek , 52. V. Čapek , 64. A. Řebík (vl.) , 70. L. Kučera , 80. V. Čapek , 89. L. Kaisler
24

Druhé Hrdějovice čekal na domácím hřišti poslední Velešín a favorit byl jasný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas probíhal dle postavení v tabulce. Velká část prvního poločasu se odehrála u brány hostí z Velešína, domácí však krom jedné branky Čapkem jen zahazovali jednu šanci za druhou, bohužel terén v Hrdějovicich tomu dosti pomohl protože deštivé počasí a dopolední zápas dorostu hřiště dočista zničil. Druhý poločas se diváci konečně dočkali branek, opět úřadoval jen domácí tým. Nejprve se opět prosadil zkušený Čapek, chvíli po něm agilní Záveský hledal na zadní tyči spoluhráče ale trefil hlavu Aleše Řebíka a ten si míč smolně srazil do vlastní brány, o několik minut pozdě Záveský zahrává rohový kop míč na přední tyči vypadne k nohám Tressla a ten před prázdnou bránou našel Kučeru. Domácí dál pokračovali v náporu, deset minut před koncem se odhodlal ke střele z dvaceti metrů a nádhernou ranou dokonal hattrick, za což mu domácí pokladník jistě poděkuje. Těsně před koncem zápasu se prosadil i mladý dříč Kaisler který po chybě v rozehrávce proměnil samostatný nájezd.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - F. Záveský [-] , M. Studnička [-] (57. M. Tressl [-] ) , M. Hrdlička [-] (70. M. Danda [-] ) , L. Kaisler [-] , P. Kukačka [-] , V. Čapek [-] , P. Nedvěd [-] , Z. Filípek [-] , L. Kučera [-] , O. Lipold [-]

FC Velešín
D. Bartizal [-] - F. Zimek [-] , M. Hronek [-] - A. Řebík [-] , J. Schmidtmayer [-] (34. D. Biňovský [-] ) , J. Postl [-] , M. Kučera [-] , P. Zeman [-] - S. Šálek [-] - J. Mráček [-] , J. Snopek [-] (46. M. Blumtritt [-] )

ŽK: 72. M. Kučera .
Hráči zápasu: F. Záveský , V. Čapek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MROSKO Tomáš - KLIMEŠ Jiří, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Petr Cába
Tip experta: výhra domácích

I když bych Velešínu přál první jarní body, tak mám strach, ze v Hrdějovicích tomu tak nebude. Mrzí mě, že Velešín je na tom bodově tam kde je, protože herně je tak někde ve středu tabulky. Moc bych přál gól nebo 2 Standovi Šálkovi, aby se porval o korunu, ale Hrdějovice si to doma pohlídají. Dávám 1

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Po minulé prohře se Hrdějovice vrací na domácí půdu a to bezpochyby s výherními choutkami. Na Velešín jsem se byl v neděli podívat rozhodně má za sebou lepší zápasy. Body musí sbírat jinde, Slavoj si je nechá doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza