0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králův hattrick rozhodl o vítězství Chýnova


Branky


19. D. Král , 28. D. Král , 74. D. Král , 77. J. Hruška
17

V předposledním mistrovském utkání  I. A třídy sk. B v tomto soutěžním ročníku zajíždělo chýnovské mužstvo na hřiště Slávie České Budějovice a po kvalitním výkonu celého týmu a zásluhou produktivního útočníka Krále si nakonec odvezli chýnovští fotbalisté z Českých Budějovic všechny tři body a po příjezdu ze zápasu si hráči užili i následnou dokopnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Chybělo nám pár hráčů, což se na výsledku jednoznačně projevilo. Chýnov zná své silné stránky, hraje silový, soubojový a dynamický fotbal a umí to přetavit v góly. U nás rozhodla kvalita Davida Krále, který nám vstřelil hattrick a rozhodl o vývoji zápasu. My jsme úplně špatný výkon nepředvedli, ale strašně se nadřeme na gól, což nás hodně brzdí. V posledním kole přivítáme Veselí a samozřejmě se budeme snažit vyhrát.

FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): V Českých Budějovicích jsme odehráli další z vydařených venkovních zápasů a během utkání jsme si vytvořili kromě čtyř vstřelených branek i ještě několik dalších gólových příležitostí. Objektivně ale musím přiznat, že i domácí měli dvě čisté brankové příležitosti, ale v koncovce neuspěli. Střelecky se za nás prosadil hlavně David Král, který svým hattrickem zaznamenal naše první tři branky. Touto výhrou jsme již dnes dosáhli na historický úspěch našeho celku v krajské I. A třídě, neboť 55 bodů Chýnov dosud nikdy nezískal a již definitivně skončíme v konečné tabulce na výborném druhém místě hned za postupujícími Třeběticemi. A právě k tomuto soupeři zajíždíme v pátek k poslednímu letošnímu mistrovskému zápasu a chceme tam samozřejmě také uspět!



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - T. Dzietonický [-] , P. Lhoták [-] (75. M. Frantík [-] ) , J. Novák [-] (71. O. Musil [-] ) , M. Bohůnek [-] , P. Snížek [-] (71. J. Klíma [-] ) , M. Hosnedl [-] , J. Pinc [-] , M. Pollák [-] , J. Voldán [-] , L. Janák [-]

FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] , V. Hruška [-] (74. M. Štrouf [-] ) , D. Král [-] , V. Hruška [-] (79. M. Lhoták [-] ) , O. Mládek [-] , J. Petrů [-] (61. D. Havlík [-] ) , J. Rabiňák [-] (83. D. Štiller [-] ) , J. Doubrava [-] (46. J. Hruška [-] ) , A. Rytíř [-] , S. Mareš [-]

ŽK: 80. J. Pinc - 66. S. Mareš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pravda Luboš - ČERNÝ Jan, ŤUPA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Aleš Červenka
Tip experta: remíza

Chýnov mě minulý týden úplně nepřesvědčil. Naopak Slavia proti nám doma odehrála slušné utkání.

Tip: výhra domácích

9. 6. 2023 14:47
Remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích