2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov doma body uhájil


Branky


17

Chýnovští fotbalisté si poradili s oslabeným celkem Lišova a upevnili si v tabulce 2. místo za postupujícími Třeběticemi. Před začátkem utkání byli před zaplněnou tribunou odměněni krásným pohárem, diplomem a velmi pěknými medailemi ml. žáci Chýnov/Ml. Vožice spolu se svými trenéry Pilíkem a Buřičem za vítězství v krajské I. A tř. skup. B v letošním soutěžním ročníku. Ceny jim předávali Richard Florián, člen komise mládeže KFS a Miroslav Mládek, předseda FC Chýnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Domácí fotbalisté začali na tradičně opět skvěle připravené hrací ploše náporem a již v 10. minutě se dostal k zakončení F. Zadražil, ale jeho pohotovou střelu vykopával za již překonaným Dejčmarem z prázdné branky J. Kándl. Ve 12. minutě se dostali k ohrožení domácí branky i lišovští fotbalisté, ale nebezpečnou střelu M. Šachla zlikvidovala u své pravé tyče domácí opora v brance a kapitán týmu Průša. Ve 23. minutě se již ale skóre měnilo, když se prosadil v pokutovém území hostí domácí útočník Král, který prostřelil před sebou vše, co mu stálo v cestě a dostal domácí celek do vedení, 1 : 0. O pět minut později pak neproměnil svou další šanci F. Zadražil, když z otočky těsně minul lišovskou branku a do konce 1. půle se pak hrálo převážně ve středu hřiště, bez gólových příležitostí.

Chýnov si pojistil vítězství až na samém konci utkání

Ve druhých pětačtyřiceti minutách se pak již projevila větší kvalita chýnovského celku a vyložených šancí před lišovskou brankou pomalu přibývalo. Nejprve ve 48. minutě nastřelil z dvaceti metrů břevno Dejčmarovy branky krásnou střelou Mládek a v 53. minutě šel sám na branku Vl. Hruška, ale trefil jen padajícího lišovského brankáře. V 68. minutě se dostali k zakončení i hosté, ale hlavička Koláčka se mezi tři tyče po dobře zahraném rohovém kopu nevešla. V 70. minutě pak šel zcela sám na gólmana po ideální přihrávce od střídajícího Petrů také domácí kanonýr Král, ale rovněž neuspěl a trefil jen nohy hostujícího brankáře. A tak se zápas dohrával za jednobrankového vedení domácích a pojistku na tři body dal chýnovským až v 90. minutě střídající Štrouf, když se trefil z úhlu přímo mezi nohy vyběhnuvšího Dejčmara a upravil na konečných a zasloužených 2 : 0. Domácí hráči pak po zápase poděkovali svým věrným příznivcům, (jejichž převážná většina se na tento zápas přesunula z tradiční chýnovské pouti…), za jejich celoroční přízeň, neboť utkání s Lišovam bylo již posledním utkáním této sezóny na domácím hřišti.

 

Pavel Kulveit



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Dnes jsem spokojený s vítězstvím. Měli jsme ve druhém poločase řadu gólových šancí, ale v koncovce se nám dnes moc nedařilo. V prvním poločase jsme kazili i jednoduché přihrávky, ale nakonec jsme získali všechny tři body po zásluze a chci říct, že i v krajské I. A třídě se každá výhra cení.

SK Lišov
JIří Beneda (trenér): V té sestavě, v jaké jsme do Chýnova dnes přijeli, jsme nakonec uhráli přijatelný výsledek. Chyběla nám z různých důvodů ze základu hned pětice hráčů, jejichž neúčast musela být samozřejmě na naší hře znát. Nastoupili jsme s dorostenci a s hráči B-týmu, přesto jsme až do konce utkání drželi dobrý výsledek. Domácí nás však nakonec přehráli svou kvalitou a k výhře jim blahopřeji.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - V. Hruška [-] , O. Mládek [-] (62. J. Hruška [-] ) , P. Kavka [-] (62. D. Havlík [-] ) , J. Rabiňák [-] , J. Doubrava [-] (46. J. Petrů [-] ) , A. Rytíř [-] , S. Mareš [-] , V. Hruška [-] (73. M. Štrouf [-] ) , F. Zadražil [-] , D. Král [-] (86. M. Lhoták [-] )

SK Lišov
J. Dejčmar [-] - J. Hlaváč [-] , M. Koláček [-] , J. Fiktus [-] , J. Kándl [-] , M. Faktor [-] , D. Kroutil [-] (56. K. Račák [-] ) , M. Filip [-] (35. L. Burda [-] ) , D. Brtna [-] , M. Šachl [-] (79. M. Šachl [-] ) , P. Shýbal [-]

ŽK: 33. S. Mareš , 63. J. Petrů , 83. D. Havlík , 85. D. Král - 5. J. Kándl , 34. J. Dejčmar , 88. L. Burda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra domácích

Lišov nemá ideální formu a z Chýnova si body neodveze, tipuji 3:1.

3. 6. 2023 08:49
Výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích