0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden gól rozhodl o vítězství Třebětic


Branky


17

První a jedinou branku utkání vstřelil v 16. minutě Filip Nehyba a ta rozhodla o dalším vítězství Třebětic, které se stále drží s osmibodovým náskokem na první příčce. Třeběticím stačí už jen jedna výhra a mají jistý postup do krajského přeboru. V dalším kole se Třebětice utkají na domácím hřišti s budějovickou Lokomotivou a Meteor zavítá na hřiště Jistebnice, která má na táborské náskok čtyř bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK METEOR Tábor
Jiří Smetana (trenér): Bohužel jsme dostali jeden gól ze signálu, na který jsme se připravovali, což mě nejvíc mrzí. Jinak bych řekl, že si soupeř nevytvořil extra další šanci. Byli jsme v podstatě herně, územně i na dvě tři šance trošku lepší. Tomu zápasu by slušela víc remíza, bohužel to tak je, zase se z toho trochu poučíme, ale jak zaznělo v kabině a je to pravda, tímto zápasem jsme si sezónu nepokazili. Utkání se neslo v tom duchu, že to bude zápas o jedné brance, maximálně takové to derby o čelo v tabulce. Obě fanouškovské základny se postarali o krásnou atmosféru.

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): V dalším venkovním zápase jsme zavítali na půdu táborského Meteoru a věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Meteor byl zatím nejlepším soupeřem, s nímž jsme se střetli. Od začátku se hrál kvalitní rychlý fotbal zásluhou obou týmů, celou dobu mělo utkání vysoké parametry. My byli v prvním dějství aktivnější, byli jsme víc na míči a zaslouženě jsme šli i do vedení, což se ukázalo jako zásadní. Soupeře jsme pustili do jediné šance, a to bylo vše, co jsme domácím dovolili. Druhé dějství bylo naprosto vyrovnané, hra se přelévala ze strany na stranu, ale obě defenzivy pracovaly dobře, takže to bylo vždy hlavně po vápno. Asi v 70. minutě měl na kopačce druhý gól Martin Kelbler, bohužel z dobré pozice přestřelil. To byla velká škoda, Meteor jsme však do žádné příležitosti nepustili a odvezli si důležité vítězství.



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - L. Neruda [-] (67. N. Hera [-] ) , T. Dařena [-] , V. Sedláček [-] , D. Velek [-] , P. Lachout [-] , P. Štumfol [-] (34. F. Štrincl [-] ) , P. Janošík [-] , J. Pípal [-] , D. Fiala [-] , M. Pecka [-]

FK Sokol Třebětice
V. Zejda [-] - M. Kelbler [-] (91. D. Kelbler [-] ) , F. Nehyba [-] , O. Černoch [-] , V. Švarc [-] , V. Habr [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] (57. V. Bastl [-] ) , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , R. Tříletý [-]

ŽK: 63. D. Fiala , 85. N. Hera - 33. M. Kelbler , 60. M. Trávníček , 68. R. Nehyba .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: HRUŠKOVÁ Katka - SMOLA Martin, ČERNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Vojtěch Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Třebětice mají za mě nejkvalitnější kádr v celé soutěži, každopádně u nás v týmu koluje po výhře s Chýnovem výborná atmosféra a věřím, že fanoušci a hráči z Třebětic odjedou z čekanického vršku s prázdnou.

26. 5. 2023 20:14
Výhra domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích