2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neproměněná penalta Lokomotivu mrzela


Branky


16. J. Janů , 73. J. Janů - 13. L. Neruda , 42. L. Neruda , 56. L. Neruda , 78. N. Hera
17

V sobotním dopoledne se odehrál zajímavý fotbalový zápas mezi týmy Lokomotiva České Budějovice a Meteor Tábor. Na stadionu v Suchém Vrbném se střetly týmy s rozdílnou pozicí, ale podobným bodovým ziskem. Meteor zaujímal 4. místo s 33 body a Lokomotiva se nacházela na 8. příčce s 30 body. Zápas nabídl zajímavé možnosti na obou stranách, ale hostující družstvo přece jen ukázalo více a zaslouženě získalo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neruda zajistil Meteoru dvougólový náskok

První gól padl už ve 13. minutě, když se po autovém vhazování Sedláčka a následném centru Dařeny, prosadil Neruda, který z bezprostřední blízkosti poslal Meteor do vedení. Domácí se však dokázali rychle oklepat a již v 16. minutě z první šance udeřili, čímž vyrovnali skóre na 1:1. Ve 40. minutě měli domácí příležitost dostat se do vedení, když kopali penaltu, avšak hostující brankář Šedivý byl pozorný a penaltu zlikvidoval dobrým zákrokem. O to víc tato promarněná možnost mrzela domácí o minutu později, protože se opět prosadil Neruda a poslal tak hosty do poločasového vedení.

Domácí snížili náskok Meteoru, ale vyrovnat se jim už nepodařilo

Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté a v 55. minutě se znovu prosadil Neruda, který tak završil hattrick. Domácí se snažili o rychlou odpověď, která přišla po nedorozumění v obraně Meteoru v 72. minutě, když se podruhé v zápase prosadil Janů. Hosté však neztráceli koncentraci a v 78. minutě po centru ze strany skóroval hlavičkou Hera, který tak pojistil vítězství Meteoru na 2:4. Meteor tak ze dvou utkání v Českých Budějovicích přivezl plný počet bodů a příští kolo se představí doma proti Lišovu. Lokomotivu čeká v příštím týdnu derby na Slavii.

 

Vojta Kollárik



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - P. Václavík [-] , F. Hajný [-] , O. Hladík [-] , J. Růžička [-] , J. Janů [-] , O. Šnedorfer [-] , O. Voneš [-] , Z. Marek [-] (53. O. Martínek [-] ) , M. Wenzl [-] , J. Wenzl [-] (82. M. Kasper [-] )

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - D. Fiala [-] , L. Neruda [-] (68. M. Pecka [-] ) , T. Dařena [-] (62. V. Kollárik [-] ) , F. Štrincl [-] , P. Lachout [-] , N. Hera [-] , D. Velek [-] , P. Janošík [-] , J. Pípal [-] , V. Sedláček [-] (82. M. Kolář [-] )

ŽK: 61. O. Martínek , 81. M. Kasper - 58. T. Dařena , 61. D. Velek , 79. P. Lachout .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - VICAN Miroslav, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2023 03:47
Výhra hostů
Dana Bendová

Expert: Petr Lhoták
Tip experta: remíza

Myslím si, že Lokádě se občas podaří velmi překvapit, jak v dobrém, tak ve zlém, proto si myslím, že zápas dopadne remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů