2:1
(2:1)
35. G. Bujok
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Minule v bráně, tentokrát skóroval. Jiránek pomohl Nové Vsi k porážce Čkyně


Branky


22

Nová Ves s Ivem Táborským a bez něj, to je veliký rozdíl. Tentokrát zkušený hráč nahrál na obě branky domácích. Jak ale přiznává domácí kouč, novoveská výhra se vůbec nerodila lehce...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hrající trenér): "Už před zápasem jsem věděl, že hráči soupeře jsou velmi tvrdí v osobních soubojích a že Čkyně je houževnatý soupeř. To se potvrdilo. Začátek utkání naznačil to, že se hosté jen tak nevzdají a budou bojovat. Byli odměněni šancí, kterou neproměnili. Hostující hráč šel sám na brankáře, ale neproměnil, stálo nás při nás velké štěstí. Dvacet minut jsme se nemohli chytit, vše jsme kopali přes záložníky, hráči uprostřed se mohli koukat, jak jim míč jen kouká nad hlavami. Nedrželi jsme balón, neměli žádnou kombinaci. Pak se hra trochu vyrovnala, ale soupeř nás dokázal přetlačit, vybojoval si faul u rohového praporku a z následně standardky nejprve míč po hlavičce trefil našeho brankáře, ale Bujokově dorážce už Hošna zabránit nedokázal. Po góle jsme hned zvedli hlavu, s trochou štěstí vybojovali roh a po něm bylo po záhy vyrovnáno. Po Táborského rohu srovnal Jiránek, po minutě jsme se tak dostali zpátky do zápasu. Hra se poté kouskovala, nebyla na pohled moc pěkná. V závěru poločasu prokázal přehled Táborský, vyslal do úniku Neumanna a minutu před koncem poločasu jsme vedli 2:1. Kluky jsme nabádali, aby byli trpěliví, abychom hráli dál, že tento zápas zvládneme. Čkyně ve druhém poločase zažila to, co my ve Lhenicích v týden starém utkání. Měla tři vyložené šance, při jejich smůle a našem štěstí ani jednu z tutovek hosté neproměnili. Díky tomu jsme získali tři body a vyhráli. Jinak jsme ale ve druhém poločase hráli po zemi, začali kombinovat a měli krásné akce, přestali jsme s práskanou z prvního poločasu a fotbal celkově vypadal úplně jinak. Děkuji mužstvo za bojovný, týmový výkon. Zápas byl bojovný, ale fér, oba týmy hrály celkem pěkné utkání. Soupeř je opravdu velmi těžký, důrazný soupeř, co napadá, myslím, že ještě lepší je v domácím prostředí. Jsem rád, že jsme dokázali vyhrát a odčinil minulou porážku. Vyzdvihnu brankáře Hošnu, který nám třemi bravurními zákroky ve druhém poločase výhru zachránil. Je vidět, že začal trénovat dvakrát v týdnu, když může, přijde, a na jeho výkonech je to znát, šel strašně nahoru a přeji mu, ať se mu takhle daří dál.

SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Dnešní utkání se mi těžko hodnotí. Zatímco většina kluků dnes vstávalo okolo 7h ranní k zápasu o záchranu v soutěži, někteří spoluhráči užívali víkendu v zahraničí. V utkání jsme si vytvořili celou plejádu šancí jak v prvním tak druhém poločase. Domácí prohrávali po našem rohu, když prodlužoval Králův roh hlavou Pešl a doklepával Bujok 0:1. Domácí také po rohu vyrovnali na 1:1. A do poločasu otočili na 2:1. Ovšem my jsme se nevzdali a celý druhý poločas byli aktivnější, ale nedokázali ten druhý gól dotlačit, ani do prázdné branky. Strašně se na gól nadřem a neproměníme vyložené šance. Bohužel jsme bez bodů a situace začíná být bohužel pro nás vážná neboť k sestupovým pozicím jsou již jen 2 body. Domácí si byli vědomi této situace. Utkání si bohužel zpětně neprohlédnu, protože v začátku utkání již nešla kamera. Holt se pokusíme za týden doma-již snad všichni-porazit Blatnou. Zveme všechny naše fanoušky a věříme v jejich hlasitou podporu.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
J. Hošna [-] - I. Táborský [-] (90. J. Beneš [-] ) , J. Jiránek [-] (69. R. Procházka [-] ) , V. Neumann ml. [-] (46. A. Trejbal [-] ) , P. Graman [-] (78. T. Zýka [-] ) , Z. Holý [-] , P. Boháč [-] , D. Cettl [-] , T. Novák [-] , D. Pech [-] , M. Žoček [-]

SK Čkyně
P. Drnek [-] - D. Chvál [-] , J. Fiedler [-] (78. Š. Košnař [-] ) , J. Král [-] , Š. Friedl [-] , G. Bujok [-] , J. Pešl [-] , R. Kralik [-] (67. S. Schettini [-] ) , L. Chalupa [-] , M. Schettini [-] (90. . Suleiman [-] ) , T. Děd [-] (46. M. Novotný [-] )

ŽK: 77. D. Pech - 59. R. Kralik , 89. J. Pešl .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - BARVA Karel, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Nová Ves potvrdí potvrdí svůj progres a domácí zápas zvládne.

redakce fotbalunas.cz

Expert: Daniel Pech
Tip experta: výhra domácích

Chceme odčinit prohru se Lhenicemi a získat tři body.

Tip: výhra domácích

Dynamo hraje až v neděli, takže budou v plné síle. Očekávám výhru domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů