Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Táborska si s chutí proti Týnu zastřílelo


Branky


17

Poslední domácí zápas v letošním ročníku krajského přeboru čekal v sobotu na rezervu Táborska, pro kterou to byl o to víc speciální duel proti Týnu z toho pohledu, že příští rok už rezerva nebude účinkovat v krajském přeboru a její roli převezme Sokol Lom.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

Začátek vyšel domácím na jedničku, když už po sedmi minutách zásluhou Chotovinského vedli. Na tuto branku ale hosté dokázali ve 21. minutě odpovědět, když navrátilce Hňupa překonal Brom. Když už se vyrovnaný poločas blížil k závěru a vypadalo to na poločasovou remízou, tak se do hry vložil snajpr David Neužil a poslal domácí dvě minuty před přestávkou opět do vedení.

Kanonáda

Kdo nestihl první poločas, tak nemusel vůbec litovat. Domácí nastartovali v 59. minutě brankostroj a hosté měli po zápase. Nejprve zvýšil vedení na 3-1 Praveček, v 64. minutě týnská obrana nezachytila Otta a následně bůra dokonal za další čtyři minuty svojí druhou brankou Neužil. Hosté byli zralí na ručník, ale Táborsko pokračovalo dál ve svojí hře. V 70. minutě se totiž prosadil Činčura a vše z pohledu domácích uzavřel též druhou brankou Praveček. Domácí za stavu 7-1 už polevili a branky Pešty s Mezerou už jen korigovali ze strany Týna výsledek. Táborsko se tak s domácími fanoušky rozloučilo vítězstvím 7-3.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
F. Hňup [-] - D. Neužil [-] , L. Mikuláštík [-] (46. J. Alozie [-] ) , O. Kupka [-] (66. M. Jíra [-] ) , M. Pánek [-] , A. Fulei [-] (46. J. Hamr [-] ) , K. Chotovinský [-] , M. Ott [-] (72. M. Pok [-] ) , O. Praveček [-] , J. Činčura [-] , R. Voneš [-] (60. F. Kabeš [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - J. Hudeček [-] (77. F. Hudeček [-] ) , V. Dobal [-] , J. Mezera [-] , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Štos [-] (79. M. Pešta [-] ) , F. Ullrich [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] , J. Herza [-]

ŽK: 24. O. Kupka , 28. R. Voneš , 35. O. Praveček - 30. J. Meidl , 45. J. Hudeček , 49. J. Mezera , 67. V. Dobal .
Hráči zápasu: D. Neužil .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - PEČENKA Miroslav, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Táborsko na rozloučenou bude brát plný počet bodů.

Václav Plachta

Expert: Tomáš Kovář
Tip experta: remíza

Týn dokáže potrápit jakýkoliv tým. Proti Táborsku vybojuje bod.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích