Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Neveklově nabídla 7 gólů


Branky


3

Neveklov chtěl navázat na dobrý výkon v Týnci nad Sázavou. Na apríla hostil Vrchotovy Janovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5 gólů mohli diváci vidět už v prvních 45 minutách

Ze začátku zápasu měl více ze hry domácí Neveklov. Ten také udeřil jako první, když se z trestného kopu prosadil hattrickový střelec z minulého zápasu Neveklova Petr Šmejkal. Hosté z Vrchotových Janovic ale začali vyučovat z efektivity. Z minima vytěžili maximum, když se po třech slepených gólech prosadil dvakrát Pavel Němec a jednou David Adam. Rázem byl tak stav 1:3 z pohledu Neveklova. Obraz hry se tolik nezměnil, domácí pokračovali v tlaku, ale snížit se jim podařilo až těsně před poločasem, kdy se trefil Daniel Sedlák. Do kabin se tak šlo za stavu 2:3.

Výstavní trefa rozhodla o výsledku

V prvních patnácti minutách druhé zůstal stav stejný. V 60. minutě se ale životní trefou zařídil o navýšení náskoku hostujícího týmu Milan Havlín. Střelou do šibenice nedal brankáři Šiškovi sebemenší šanci. Domácí se nevzdali a pokusili se o obrat. V 78. minutě se opět prosadil Šmejkal. Tentokrát míč přímo z rohu dostal do sítě Vrchotových Janovic. Neveklov v tlaku pokračoval, ale skóre už změnit nedokázal. Po výhře v Týnci tak neveklovští poprvé poznali hořkost porážky - 3:4.



Ohlasy k zápasu


Neveklov
Václav Šiška: Měli jsme víc ze hry. Na všem musíme zapracovat a neztrácet tolik míčů. Byl to "zápas blbec", ale mohli jsme vyhrát.




Sestavy


Neveklov
V. Šiška [-] - R. Linhart [-] (46. M. Mužík [-] ) , V. Orna [-] (78. R. Sedlák [-] ) , P. Hašek [-] , J. Hlaváč [-] , B. Vosička [-] , P. Šmejkal [-] , P. Čichovský [-] , J. Hampešt [-] , J. Vobořil [-] , D. Sedlák [-] (58. J. Gruber [-] )

Vrch.Janovice
J. Čížek [-] - P. Němec [-] (72. P. Kocourek [-] ) , M. Havlín [-] , D. Čedík [-] (46. P. Křiklán [-] ) , V. Pešta [-] , T. Kubíček [-] , F. Hlaváček [-] , L. Bukovaz [-] (29. J. Dvořák [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Adam [-] , J. Trojan [-]

ŽK: 18. D. Sedlák , 55. J. Hlaváč , 63. P. Šmejkal , 73. V. Orna , 88. P. Hašek - 13. M. Havlín , 77. J. Trojan .
Hráči zápasu: P. Šmejkal - P. Němec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: REZEK Milan - KOSTINA Filip, BERENDA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Václav Šiška
Tip experta: výhra domácích

Svému týmu o víkendu věřím.

Tip: výhra domácích