4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky rozstřílely Velim


Branky


10

Pečky na domácím hřišti přivítaly druhý celek tabulky Velim. Forma Peček šla v poslední době nahoru a Velim v některých utkáních zbytečně ztrácela body. Domácí Pečky o výsledku utkání rozhodli už v první půlhodině. Velim odjela bez bodu a inkasovala čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující půlhodina

Domácí tým si lepší vstup do utkání ani nemohl představit. Hned v 1' si hosté málem srazili nebezpečný centr z pravé strany do vlastní sítě, ale brankář Svoboda zvládl míč vyrazit. K odraženému míči byl nejblíže domácí Holub a uklidil míč do sítě 1:0! Domácí povzbuzeni brankou z první minuty se hnali dopředu. Toho mohli využít hosté, ale jejich velkou šanci zlikvidoval brankář Cmár. V 16' domácí poslali průnikovou přihrávku mezi obránce a toho využil Buřič, který zvýšil už na 2:0! Hosté si poté vytvořili sérii rohových kopů, ale všechny dokázala odvrátit pozorná obrana domácích. Ve 32' předvedli domácí krásnou kombinační akci po straně ze které následoval centr do vápna a krásně umístěná hlavička Buřiče 3:0! Díky této silné půlhodině se šlo do kabin lépe domácím.

Domácí hráči si utkání pohlídali

Hosté změnili do druhé půle rozestavení a vstoupili do ní aktivněji. Aktivita však nevedla k žádným vyloženým příležitostem. V 50' domácí vytvořili tlak před bránou Velimi a po vyražené střele doťuknul míč do brány Holub a bylo to 4:0! Hosté se těžko dostávali přes dobře organizovanou obranu Peček. Velim měla ke gólu nejblíže v 80' po rozehraném volném kopu, ale brankář Cmár reflexivním zákrokem udržel čisté konto. Domácí tým zahodil ještě několik šancí, které pochytal brankář Svoboda, ale to jim nemohlo zkazit radost z jasného vítězství.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Z výsledku zápasu a předvedeného výkonu tentokrát na naší straně panuje spokojenost, zápas jsme zvládli slušným způsobem herně i takticky. Ve finále jsme mohli dát i více branek, pro nás je však nejdůležitější, že jsme doma mohli potěšit vlastní fanoušky zaslouženým vítězstvím, navíc v utkání se soupeřem ze špičky tabulky. O to je vítězství pro nás cennější.

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Výsledek hovoří za vše. Odehráli jsme nejhorší poločas od začátku soutěže. V obraně jsme vytvořili několik hrubých chyb, které domácí třikrát potrestali. Tu první navíc hned v úvodní minutě.



Sestavy


AFK Pečky
M. Cmár [-] (83. T. Němec [-] ) - T. Holub [-] , P. Sova [-] , V. Buřič [-] (67. V. Kašpárek [-] ) , M. Sejpal [-] (62. T. Křivský [-] ) , Š. Vrba [-] , J. Pikner [-] , J. Zajíc [-] , M. Müller [-] (83. F. Mašín [-] ) , T. Švára [-] , T. Havelka [-] (62. K. Pikner [-] )

FC Velim B
L. Svoboda [-] - J. Jelínek [-] (58. J. Pych [-] ) , M. Kosina [-] (74. M. Hoření [-] ) , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] - M. Bláža [-] , J. Zajíc [-] (62. V. Dočkal [-] ) , J. Bečvařík [-] , J. Ceral [-] - J. Nedbal [-] (25. Š. Pena [-] ) , D. Nejedlý [-]

Počet diváků: 250. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, HOFFMANN František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Kateřina Uhlířová

Expert: Karel Weinlich
Tip experta: remíza

V tomto zápase si myslím, že padne dost gólů a bude remíza. Oba mají velmi běhavé a technické hráče. 2:2

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů