2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 12:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkvy zachárnil bod brankář střelec


Branky


9

Zápas celků z opačných pólů tabulky přinesl velice zajímavé branky. Domácí dokázali vstřelit branku lobem ze 30ti metrů a za hosty vyrovnával v nastaveném čase brankář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka lobem ze 30ti metrů

V první půli začali lépe domácí. Hned ve 3' krásným lobem ze 30ti metrů skóroval domácí Weinlich 1:0! Těžký terén dělal hráčům problém a bylo to na celé hře znát. Několik šancí hostů však domácí přežili. Ve 28' se dočkala i Jíkev. Po vhozeném autu předvedl individuální průnik Pikous a z hranice velkého vápna dokázal prostřelit gólmana Dastycha 1:1! Ve zbývající části prvního poločasu se až na pár náznaků šancí nic zajímavého nestalo a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

 

Brankář ukázal jak se dávají branky

Druhý poločas moc fotbalové krásy nepřinesl. Hosté sice měli míč na svých kopačkách častěji, ale bez nějakých vážnějších příležitostí.Podmáčené hřiště se s přibývajícími minutami neustále zhoršoval.Domácí se dokázali dostat do vedení. V 83' po centru z pravé strany uklidil míč do sítě hlavou Tyšer 2:1!  Kobylky si mysleli, že už je zápas rozhodnutý, ale v 93' měli hráči hostující Jíkve příležitost autového vhazování. Brankář Blažek se vydal svým spoluhráčům na pomoc a domácí obrana nedokázala důrazně odkopnout míč. Míč se dostal na velké vápno, kde stál právě brankář hostů a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě 2:2!



Ohlasy k zápasu


FC Bílé Podolí
Karel Weinlich (hráč): Zápas se odehrál netradičně ve 12:30. Chtěli jsme 3 body, ale bohužel inkasujeme gól v 93 minutě od soupeřova brankáře. Příští týden jedeme na hřiště první Velimi a půjdeme se porvat o body, i když víme, že to bude velmi těžké.

Jíkev
Kamil Mácha: Opět se ukázalo, že jarní podmáčené terény nám nevyhovují. Bylo to bojovné utkání plné nepřesností. Podařilo se nám alespoň vyrovnat z poslední standartní situace v utkání. Ale bod je z tohoto zápasu málo.



Sestavy


FC Bílé Podolí
J. Dastych [-] - M. Šálený [-] , M. Cakl [-] - L. Štoček [-] , L. Chmelař [-] (39. V. Jansa [-] ) , J. Fejfar [-] , K. Weinlich [-] , M. Kubát [-] (85. M. Müller [-] ) - J. Tronchev [-] (76. D. Dvořák [-] ) - K. Bodlák [-] , M. Skala [-]

Jíkev
M. Blažek [-] - T. Miko [-] (62. M. Másílko [-] ) , M. Pikous [-] , M. Klimpl [-] , Y. Kyrlyk [-] , R. Šittich [-] , P. Pařízek [-] , M. Náhlovský [-] , J. Balcar [-] , J. Schubert [-] , E. Zejmon [-]

Počet diváků: 48. Rozhodčí: BUDIL Daniel - ČERMOCH Jakub, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Vobořil
Tip experta: výhra hostů

Podolí bude dlouho vzdorovat favorizované Jíkvi na těžkém terénu ale nakonec padne těsným rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů