2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libušín doma dokázal zdolat tápající Lubnou


Branky


4

Zápas v Libušíně měl být jasnou záležitostí, ale ve výsledku se utkání vyvíjelo trochu jinak. Hosté se totiž na konci poločasu do vedení a tak musel favorit dotahovat. Rozhodl Chlumský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepší, hosté produktivnější

Libušín začal zápas velmi aktivně. Domácí drželi balón, kombinovali a jejch přechod na útočnou polovinu byl velmi rychlý a kvalitně provedený. Za prvních 20 minut domácí hosty k ničemu nepustili a očekávalo se tedy, že se Libušín dostane do vedení. Jediný případ, kdy hosté zahrozili, byl samostatný únik Sogby, ale z něj nic moc nevzešlo, jelikož v koncovce selhal. To naopak domácí se do útoku hnali pořád, ale také jim dělala problém koncovka. Za zmínku stojí jen a pouze akce Marouška s Křenkem, přičemž se druhý jmenovaný dostal k technickému zakončení, ale branku minul. 

 

Poté začali hosté podstatně lépe napadat a domácí tak měli problém s rozehrou. Paradoxem bylo, že hosté se k balónu dostávali vážně jen zřídka, ale i tak se dokázali ujmout vedení. Dobře hrající Trejbal ukořistil míč na své polovině, obešel asi 6 bránících hráčů a následně ne příliš pohlednou, avšak dostatečně povedenou střelou poslal Lubnou do vedení - 0:1. Domácí se náhlému výstřelu z nicoty nezalekli. Ve 40. minutě se k míči dostal Chlumský, ten ještě předložil Křenkovi a kanonýr domácích zakončil tvrdou ranou přímo do branky - 1:1. Poločas se následně už jen dohrával a do šaten se tedy šlo za remízového stavu.

Vítězná branka, ale zhoršený výkon

Domácí museli do druhého poločasu nastoupil v úplně odlišném rozpoložení. Jejich herní projev byl hodně ovlivněn vynuceným střídáním jejich opory Veselého, což výrazně zhoršilo pokusy o kombinační hru od domácího celku. Hosté se ale pořád nedokázali dostávat do šancí a tak to byl ze začátku poločas plný nepřesností a zmaru. Libušín se dokázal dostat maximálně na vápno Lubné. ale následně vždy útoky končily na dobře postavených obráncích hostů. Rozuzlení zápasu tak přišlo až v 72. minutě. Na nadýchaný centr do vápna si naskočil Chlumský a hlavou zakončil - 2:1.

 

Větší šance si ani jeden z celků již nevypracoval a a tak utkání skončilo tou nejmenší možnou výhrou domácího celku. Hosté měli k bodům blízko, ale Libušín vyhrál zápas zaslouženě. Lubná tak opět ztratila a jako jistý sestupující se bude alespoň pokoušel uhrát slušný výsledek v následujícím zápase s vedoucím týmem z Tuchoměřic, což bude téměř nesplnitelný úkol. Libušín naopak v příštím kole čeká Vraný.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Lukáš Chlumský(hráč): Do zápasu jsme vstoupili s tím, že chceme být na balónu a velice se nám to dařilo, jelikož jsme první půli jsme dominovali nad soupeřem. Bohužel potom soupeř využil našeho zaváhání a po brejku udeřil. Naštěstí se nám povedlo ještě do poločasu srovnat na 1:1. Druhý poločas už byl jen o tom, jestli dokážeme prolomit obranu soupeře, která hrála velmi zatažený fotbal. Povedlo se a tak bereme zasloužené, i když vydřené tři body.




Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Volf [-] , D. Portužák [-] , J. Veselý [-] (46. O. Portužák [-] ) , O. Špalek [-] , J. Jechumtál [-] (77. J. Homonický [-] ) - M. Pucholt [-] , L. Křenek [-] , J. Hrubý [-] (85. T. Felis [-] ) , J. Maroušek [-] - L. Chlumský [-] -

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - M. Pokorný [-] , A. Sogbo [-] , A. Trejbal [-] , M. Bok [-] , D. Vopat [-] , M. Toráč [-] , J. Šesták [-] (75. J. Šesták [-] ) , P. Kollár [-] , L. Brabec [-] , L. Kříž [-]

ŽK: 53. A. Trejbal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - NOVOTNÝ Lukáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích