2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Roztoky zaskočily favorita z Libušína


Branky


5

Libušín nedokázal proti Roztokům získat všechny body a jejich střet tedy skončil remízou. V zápase padly čtyři branky, za hosty srovnával Maroušek. Dvakrát se trefil domácí Nejedlý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Libušín šel do zápasu jako jasný favorit. Jedinou možností tak pro ně byla na hřišti Roztoků výhra a to o několik branek, jelikož Roztoky na tom z hlediska umístění v tabulce nejsou úplně nejlépe. Hosté si ale na povrch domácího hřiště museli dlouho zyvkat, na jejich poměry bylo totiž velmi malé. Oba celky hrály poměrně vyrovnaný fotbal, ale šancí bylo opravdu minimum. Jediným dobrým okamžikem favoritů z Libušína tak byl bizardní vlastní gól Roztoků. Domácí si ho vstřelili úplně sami, když si balón do vlastní sítě omylem srazil Masarovič - 0:1

 

Hosté se následně pokoušeli o další zásah, tentokrát z jejich vlastních kopaček, ale nedařilo se jim to. Domácí se také snažili pouze marně a tak první půlka skončila nejtěsnějším možným vedením Libušína.

Dělovka a umístěná střela spasitele

Druhou polovinu začali lépe domácí a svým herním projevem hosty více než zaskočili. Navíc se hned v 51. minutě Roztokům naskytla příležitost v podobě přímého kopu. Ke standartce se postavil Nejedlý a nádhernou ránou skóre srovnal - 1:1. Tím představení tahouna domácího celku nekončilo. O 11 minut později se Nejedlý dostal znovu k míči, tentokrát už ne v podobě standartní situace, a svou střelou na zadní tyč otočil stav ve prospěch domácích - 2:1 pro Roztoky. 

 

Hostům se po jejich tlaku v druhé polovině druhého dějství podařilo srovnat. A byl to konkrétně Maroušek, který si připravil balón a krásnou pumelicí rozvlnil síť domácí branky -  2:2. Zápas tak byl až do konce velmi otevřený a jakýkoliv zásah libovolného celku by znamenal téměř jisté tři body pro daný tým. Ani jeden z klubů se však již neprosadil a utkání tak skončilo remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Václav Jelínek(zpravodaj): Zápas byl dlouho vyrovnaný, hosté si nedokázali zvyknout na menší hřiště. Bohužel jsme si dali úsměvný vlastní gól po našich chybách, což nás postavilo do horší pozice. Druhou půli jsme začali dobře a srovnali jsme. Bod to je asi zasloužený a krásná atmosféra také nechyběla.

SK Baník Libušín
Lukáš Křenek(hráč): Zápas jsme začali slušně a brzo i vedli. Gól nás bohužel uspokojil a začali jsme hrát méně kombinačně. Neproměněné šance nás mrzí, ale na druhou stranu musím pochválit soupeře, který se od podzimu velmi zlepšil a byl naprosto rovnocenným soupeřem.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Merhaut [-] , O. Čumpelík [-] , M. Čermák [-] , J. Texl [-] , . Ben [-] , P. Hruška [-] , M. Fikejz [-] , V. Krůta [-] , J. Nejedlý [-] , Š. Masarovič [-] (46. V. Horský [-] )

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Volf [-] , J. Jechumtál [-] (82. J. Kopřiva [-] ) , D. Portužák [-] , J. Veselý [-] , O. Špalek [-] - J. Maroušek [-] , J. Hrubý [-] , M. Pucholt [-] , L. Křenek [-] - L. Chlumský [-]

ŽK: 51. M. Pucholt , 63. L. Křenek .
Počet diváků: 248. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - TVAROH Petr, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Jáchym Štoncner
Tip experta: výhra hostů

Roztoky doma jsou silné, ale rozjetý Libušín nezastaví.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů