Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2023 18:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran doma naděloval, překvapivě porazil Vraný


Branky


3

Tatran Rakovník se nezalekl jasného favorita z Vranýho a svého soupeře rozdrtil rozdílem čtyř branek. Připsal si tak důležité tři body do tabulky, naopak hosté si odvezli pěknou ostudu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po první polovině

Domácí šli do zápasu jako jasný outsider, ale byli to právě hráči Tatranu, kteří dokázali vstřelit první branku a zabralo jim to pouze tři minuty. Hned v úvodu se totiž odehrál rychlý protiútok domácích, na který nedokázali hosté zareagovat a J. Beneš kontr zakončil dokonale - 1:0. Hned o 10 minut později se J. Beneš po pěkné akci opět dostal k balónu a zakončil stejně přesvědčivě jako v prvním případě - 2:0.

 

Aby toho nebylo málo, Alexij dokázal ve 35. minutě deklasaci hostů v prvním poločase rozšířit na třígólový rozdíl ve skóre - 3:0. Hosté na tento tlak nedokázali reagovat, za celý poločas dokonce nedokázali zapsat jediný střelecký pokus. Vranýmu nefungoval střed pole, ale aktivní nebyli hosté ani na stranách. První poločas tedy skončil příznivějším výsledkem pro domácí a hosté měli co odčiňovat.

Obrat hostů se nekonal

Po přestávce udělali hosté pár změn a jejich herní projev se tak mírně zlepšil. Stále to ale byli domácí, kteří diktovali tempo hry. Na začátku druhého dějství byli hosté podstatně lepší, ale Tatran dokázal vstřelit další branku. A byl to opět J. Beneš, který dokázal potrestat nedůraz hostující obrany a zvýšil na 4:0. Domácí opravdu měli otěže zápasu ve svých rukou, ale hosté se i tak snažili skóre korigovat. To se jim nakonec povedlo zásluhou Jeřábka, který dokázal povedeným lobem překonat A. Beneše v brance domácích - 4:1.

 

Domácí se ale nezalekli a do konce zápasu stále předváděli velmi nadprůměrný výkon, navíc se jednalo o jejich možná nejlepší výkon za celou sezónu. Poté, co hostující Havlovec dostal druhou žlutou a odešel ze hřiště, dokázal Tatran své vedení dokonce ještě navýšit. Husák se trefil po velmi dobře zahraném rohu a rázem to bylo 5:1 pro domácí celek. Tímto výsledkem také zápas skončil a hosté z Vranýho si odvezli nejen bůra, ale také pěknou ostudu.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorba je dostupná také zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Václav Eck(trenér): První polovina byla z naší strany skvělá, dokázali jsme vstřelit velmi rychlý gól a u něj vše teprve začalo. Po přestávce se do hry začali dostávat také hosté, ale nedokázali své šance a snahu proměnit ve více než jeden gól. My jsme dokázali naší převahu z prvního poločasu ještě podtrhnout góly v druhé půli.

TJ Sokol Vraný
Adam Fedrhanc(kapitán): Otřesný výkon z naší strany. Máme aktuálně obrovskou marodku, takže se na jednu stranu nedalo čemu divit. V brance chytal Izera, který měl ještě den před zápasem horečky. Náš výkon se výrazně zlepšil v druhém poločase, ale zápas jsme nedokázali otočit. Byla to opravdu zasloužená prohra a velká blamáž z naší strany.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - A. Zaspal [-] , M. Hájek [-] , Z. Špimr [-] (77. D. Šíma [-] ) , J. Beneš [-] (83. J. Monhart [-] ) , M. Alexij [-] (89. J. Trefný [-] ) , O. Jelínek [-] , P. Košťál [-] , L. Fidler [-] , J. Kučera [-] , J. Husák [-]

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - M. Zázvorka [-] (46. M. Klár [-] ) , M. Hrůnek [-] , T. Kostovčík [-] , Z. Růžička [-] , J. Jeřábek [-] , T. Kubík [-] (46. D. Krampera [-] ) , D. Havlovec [-] , M. Jaráb [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Volf [-]

ŽK: 58. M. Alexij , 88. A. Beneš - 32. D. Havlovec . ČK: 88. D. Havlovec .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: ŠPICL David - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Jáchym Štoncner
Tip experta: výhra hostů

Rakovník umí potrápit, ale stejně si myslím, že Vraný vyhraje vcelku jasně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích