1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libušín potřetí z posledních čtyř zápasů udržel čisté konto, tentokrát porazil Lány 1:0


Branky


4

Baník Libušín aktuálně zažívá více než dobré období, což se mu povedlo prokázat i tuto sobotu a Lány dokázal porazit tím nejtěsnějším výsledkem - 1:0. Oproti tomu, SK Lány na jaře stále ještě nevyhrály, jediný bod si odvezly se zápasu s Hostouní na konci března.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vypjatost a kontroverze

Zápas začal velmi akčním způsobem. Hned od začátku se na hřišti odehrávali velmi vypjaté souboje tělo na tělo, což ale velmi poznamenalo celkový vzhled hry, který byl hodně rozkouskovaný a nepřehledný. Oba týmy srážely chyby v rozehrávce, a tak jsme nemohli být svědky mnoha nebezpečných šancí.

Z první pořádné akce domácích se však najednou zrodil gól. Hrubý se ve 33. zmocnil rohového kopu a Jiří Veselý dokázal v pádu levačkou zakončit - 1:0. Tento okamžik Libušín nastartoval a domácí se najednou stali absolutními vládci hřiště. Chvíli po gólu se dostal do obrovské šance Lukáš Křenek, který dokázal vstřelit druhý gól. Ten byl však po chvíli odvolán s tím, že střelec gólu použil k dopravení míče za brankovou čáru svou ruku, takže stav zůstal nepozměněný. Křenek navíc dostal žlutou kartu a Libušín tak byl hodně podrážděný. Do konce poločasu se již pak nic zajímavého neudálo.

Hosté se snažili, ale marně

Druhý poločas začal velmi ofensivním fotbalem na obou stranách, ale v žádný gól žádná akce nevyústila. Hosté často hrozili ze standartních situací a celkově se hráči z Lán zdáli být aktivnější. V 75. minutě Lány zahrávali rohový kop, který byl zahrán velmi dobře a téměř se z akce zrodil gól, avšak hosté nedokázali branku vstřelit.

V tu chvíli se mělo prokázat pravidlo ,,nedáš - dostaneš”, jelikož ne na hranici vápna hostí ocitl osamocený Chlumský, který však v obrovské šanci selhal stejně jako hráči Lán pár minut před ním. Hra se potom proměnila na velmi zmatenou, nepohlednou a vypjatou. Žádný s týmů si už žádnou tutovku nebo větší šanci vypracovat nedokázal, což znamenalo, že Libušín dokázal opět zvítězit, tentokrát v poměru 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Lukáš Křenek(hráč): ,,Byl to velmi vyrovnaný zápas plný náročných soubojů. Můj gól na 2:0 nebyl uznaný jen kvůli námitkám hostů. Ven výsledku jsme zápas zvádli a zasloužili si vyhrát, ale nehráli jsme tak pohledný fotbal, jako před týdnem na Braškově.”




Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Volf [-] (25. T. Felis [-] ) , J. Jechumtál [-] , J. Veselý [-] , D. Portužák [-] - M. Pucholt [-] , V. Kukla [-] (89. A. Skalák [-] ) , J. Maroušek [-] , J. Hrubý [-] , L. Křenek [-] - L. Chlumský [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - M. Kedroň [-] , J. Mušálek [-] , J. Matějka [-] - M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] , O. Putík [-] , M. Petr [-] - M. Cafourek [-] , P. Buršík [-] , J. Bejbl [-] (67. D. Švigár [-] )

ŽK: 26. J. Veselý , 42. L. Křenek - 22. M. Cafourek , 47. M. Kedroň , 60. J. Bejbl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čechmánek Igor - STUMPF Jaroslav, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích