1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani v posledním zápase nedokázali Bohemia zvrátit sérii proher


Branky


20. Z. Orestis - 13. M. Hůlka , 28. O. Fišer , 47. O. Vít
9

3 prohry v řadě. Takové jsem výsledky posledních 3 kol poděbradské Bohemie, která si zapsala poslední výhru proti sestupujícím týmu z Býchor. Naopak Luštěnice zažívají úspěšně období a v minulém kola si poradili poměrně jasným rozdílem s lídrem tabulky z Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná podívaná

Na branku v tomto utkání jsme nečekali vůbec dlouho, jelikož v 13. minutě dostali hosté výhodu přímého volného kopu po faulu Kubánka na Hlaváčka a Hůlka svoji střelu poslal přímo za záda Málka a navázal tedy na trefu v podzimním vzájemném měření sil.

 

Vedení ovšem hostům dlouho nevydrželo, jelikož v 20. minutě si na oblouček za obranu naběhl Zumas, který ovšem na první pokus brankáře Januru nepřekonal, ovšem dorážka již přesná byla.

 

Dalším důležitým momentem byla 28. minuta, kdy Zumas ztratil na středu hřiště míč v souboji s Horákem a nedůsledné bráněná domácích hráčů znamenalo branku Fišera, který po centru ze strany rozvlnil síť Málka podruhé.

 

Po zbytek první půle jsme se již další zápletky nedočkali, což znamenalo poločasové skóre 1:1.

Radost hostí

Rozhodnuto o výsledku bylo již hned po nástupu na hrací plochu, jelikož ve 47. minutě si naběhl za obranu Bohemia Fišer, jenž byl v souboji s Kubánkem tím šťastnějším, poslal míč na Víta a ten se již nemýlil.

 

Po této brance museli domácí vrhnout všechny své síly směrem do útoku, ale proti nim stála druhá nejlepší defenzíva soutěže, která ovšem velký počet branek nedostává. Také to bylo vidět. Tým Poděbrad do konce utkání branku nevstřelil, a tak se již od 47. minuty skóre nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Jiří Voříšek: Hoste třikrát vystřelili a dali tři góly. My drželi balon, stříleli, chodili sami na bránu, ale nic na plat, na víc než jednu branku to nestačilo. Vzhledem k současnému stavu soutěže nás výsledek ani tolik nemrzí, i když jsme samozřejmě chtěli poslední domácí utkání opanovat. Co je mi skutečnou záhadou, je postavení soupeře v tabulce. Jeden náš bývalý trenér prohlásil, že slabší soupeř už dlouho nepřijede, a to teď platilo do puntíku.




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - D. Schulz [-] (57. J. Křivský [-] ) , O. Soukup [-] (75. L. Pinkas [-] ) , J. Voříšek [-] (75. J. Suchánek [-] ) , M. Novák [-] , J. Králík [-] , O. Hněvsa [-] , Z. Orestis [-] , O. Martínek [-] , T. Kubánek [-] , J. Kalina [-]

TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - L. Hlaváček [-] , O. Fišer [-] (84. D. Marhan [-] ) , M. Novák [-] (64. J. Kopa [-] ) , O. Mísař [-] , J. Grus [-] , T. Hrdlička [-] , J. Grus [-] , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] (83. Š. Hlaváček [-] ) , V. Horák [-] (37. O. Vít [-] )

ŽK: 17. J. Králík .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Říha Jaroslav - STÁDNÍK Vladimír, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Tomáš Kramný
Tip experta: výhra domácích

Domácí zde vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů