0:2
(0:1)
6. R. Novotný
87. M. Kotek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:15

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby Polabanu s Bohemií byl opět úspěšnější Polaban


Branky


6. R. Novotný , 87. M. Kotek (p.)
6

Asi nejprestižnější derby této soutěže mezi nymburským Polabanem a poděbradskou Bohemií nám obstaralo 22. kolo středočeské 1.A třídy sk. B. Právě Polaban vyhrál podzimní utkání mezi těmito dvěma týmy a i do tohoto utkání vstupoval v roli mírného favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý zásah

Úvod prvního dějství zastihl lépe domácí, jenž si vytvořili počáteční tlak, který ale ovšem netrval vůbec dlouho. Již v 6. minutě se totiž na pravé straně umělého povrchu v Poděbradech uvolnil Hobík a ten nasměroval centr přímo do pokutového území, míč si našel Novotný a překonal brankáře Málka.

 

Polaban se zdál být na soupeře velmi dobře takticky připraven a hráči hostí znemožňovali svým protivník jejich obvyklou výstavbu hry. Naopak Polaban si jen během prvních pětačtyřiceti minut dokázal vytvořit až sedm rohových kopů a obrana Poděbrad musela být pořád ve střehu.

 

Bohužel pro Polaban ani jedna z těchto možností využitá nebyla a poločasový výsledek se tedy od 6. minuty nezměnil.

Smůla

Začátek druhého dějství vypadal velmi podobně jako konec toho první. Polaban vedl velmi organizovanou obranu a domácí se do mnoha šancí nedostávali. 

 

Naopak Polaban si své šance dokázal tvořit, ale ofenzivní opory hostí své šance nedokázali zúžitkovat, tak jak by potřebovali.

 

Bohemia se dostala do konstatního tlaku až ke konci utkání, kdy byla opravdu blízko k vyrovnávací brance, ovšem břevno branky brankáře Plačka bylo dvakrát proti, a tak tedy skóre zůstalo nezměněné až do 87. minuty, kdy po rychlém brejku Polabanu přišel faul v pokutovém území a rozhodčí Braunšveig ukázal na pokutový puntík. Míč si postavil Kotek a rozhodl o vítězi utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Ondřej Martínek: Polaban byl v utkání agresivnější a bojovnější, a proto zvítězil. My jsme si ani nevytvořili moc gólových šancí, ze kkterých bychom mohli dát nějaké góly. Gratuluji soupeři k vítězství.

SK Polaban Nymburk
Martin Škarecký: Dnes to byla zasloužená výhra v derby. Na soupeře jsme byli dobře připraveni a soupeře jsme do ničeho nepouštěli. Dnes bych rád celý tým pochválil, protože odvedl velmi dobrý a zodpovědný výkon.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - D. Schulz [-] (62. Z. Orestis [-] ) , O. Soukup [-] , D. Havránek [-] , J. Vokatý [-] (82. J. Suchánek [-] ) , M. Novák [-] , J. Králík [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] , T. Kubánek [-] , J. Kalina [-]

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - M. Daněk [-] , V. Herčík [-] , J. Vacík [-] (72. J. Ruszó [-] ) , M. Novotný [-] (72. T. Kukla [-] ) , P. Hobík [-] (86. L. Vaníček [-] ) , R. Novotný [-] (46. D. Wiehl [-] ) , T. Hrdlička [-] , M. Kotek [-] , R. Jarschel [-] , O. Drobný [-]

ŽK: 71. T. Kubánek , 87. O. Hněvsa , 89. J. Králík - 67. T. Hrdlička , 81. P. Hobík , 93. D. Wiehl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - REMENEC Lubomír, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Marek Lebduška
Tip experta: výhra hostů

Souboj týmu ze špičky tabulky zvládnou lépe hosté. Domácím se na jaře úplně nedaří.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů