7:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vlašimi si doma s chutí zastřílela! Pšovka připisuje další porážku


Branky


12. A. Diao , 16. . Barbosa (p.) , 23. A. Diao , 43. A. Diao , 69. . Barbosa , 75. A. Diao , 86. J. Šanda - 45. J. Pokorný
9

Ztracená domácí série výher a pád tabulkou. Takový byl úvod jara v Mělníku, což si určitě nikdo z tohoto týmu nepřál, bohužel ani zápas ve Vlašimi tomuto stavu moc nepomohl. Naopak Vlašim se výhrou doma mohla odlepit od poslední příčky, což se týmu také povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlašimská letka

Hned od úvodních minut bylo jasné, že Mělničtí se tempu mladých hráčů rezervy Vlašimi nechytají a jedna chyba za druhou vedla k několika úvodním šancí domácích.

Ti ale byli produktivní a ji ve 12 minutě se prosadil Diao Aliou, čímž otevřel skóre utkání. 

O pouhé 4 minuty později byl ve vápně zfaulován jeden z útočníku domácích a rozhodčí Palek úkazal na penaltový puntík. Míč si postavil Vinicius a Vlašim vedla o 2 branky.

Toto ale domácím, nestačilo, takže ve 23. minutě přidal svoji druhou branku Aliou a s Pšovkou to začalo vypadat velmi zle. 

Když už se zdálo, že do poločasu Pšovka další branku neobdrží, tak se ve 43. minutě objevil opět Aliou, jenž dokonal hattrick. Do poločasu ještě skóre kosmeticky upravil hostující Pokorný, jenž se stal jediným úspěšným střelcem Pšovky v tomto poločase.

Mladá krev

Nejmladší tým v soutězi nepolevoval ani v druhém poločase a obránci hostů měli práce až po uši. Také se jim dařilo tuto práci odvádět bez obdržené branky, až tedy do 69. minuty, kdy svoji druhou branku v utkání vstřelil Vinicius a o vítězi bylo jasno. Ještě jasněji bylo o 6 minut později, kdy se trefil opět Aliou a branek v síti hostů bylo již 6.

Poslední hřebíček do rakve Mělník zatloukl v 86. minutě Šanda a domácí měli opravdový důvod k radosti po domácí výhře a odlepení se z poslední příčky tabulky.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník
Jan Studený: Myslím, že ani není co hodnotit. Výsledek hovoří za vše. Do Vlašimi jsme přijeli jako na výlet. Co jsme koukali tak z áčka tam byli asi jen dva lidi. Naše výkony doma a venku, jsou velký rozdíl. Bez nasazení a větší bojovnosti. Bez toho to prostě nejde a jestli takhle budeme dále pokračovat, tak budeme mít velké starosti se záchranou. Domácí byli lepší ve všem. Víc k tomu asi není co dodat.



Sestavy


FC Sellier & Bellot Vlašim B
M. Vladyka [-] - . Barbosa [-] , J. Šanda [-] , D. Beránek [-] , J. Žirovnický [-] (59. J. Pešek [-] ) , V. Skiba [-] (72. V. Houda [-] ) , M. Pajk [-] , M. Lažan [-] (77. T. Dub [-] ) , L. Janda [-] (77. M. Voráček [-] ) , F. Šimeček [-] (84. P. Novotný [-] ) , A. Diao [-]

FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - J. Pokorný [-] (72. T. Bláha [-] ) , R. Miřatský [-] (46. M. Machka [-] ) , M. Havel [-] , J. Mihalík [-] , J. Chytil [-] (59. D. Bursa [-] ) , R. Dvorný [-] (65. R. Miřatský [-] ) , D. Grabmüller [-] , R. Eder [-] , J. Studený [-] , R. Beneš [-]

ŽK: 50. M. Lažan - 16. R. Eder , 63. J. Studený , 84. R. Beneš . ČK: 79. J. Studený .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Martin Škarecký
Tip experta: výhra domácích

Jelikož A-tým hraje v sobotu, očekávám, že B-tým bude posílen a zvítězí.

Tip: výhra domácích