Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2023 19:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemia uštědřila Lysé pěknou nadílku! Úvod do jara bude chtít Slovan rychle zapomenout


Branky


7. M. Novák , 19. M. Novák , 29. J. Kalina , 35. M. Novák , 63. O. Martínek (p.) , 75. D. Havránek , 85. J. Kalina
8

Bohemia do utkání vstupovala s výhodou toho, že má již svůj první jarní zápas za sebou, ovšem neúšpěšně a právě prohra v Čelákovicích se v Poděbradech nenesla lehko. Naopak Slovan Lysá své utkání měl odložené, což znamená, že si svoji jarní premiéru odehraje na horké půdě soupeře z nymburského regionu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uragán

Rychlý jako uragán. Takový byl vstup Bohemie Poděbrady do utkání. Nasazení, rychlost, intenzita hry. To vše bylo na straně Bohemie a také velmi rychle se to domácím zúročilo. 

Již v 7. minutě využil nekompromisně krásné přihrávky Kubánka Novák a mohlo se jít poprvé slavit.

V 19. minutě bylo pro Slovan Lysá už hodně zle a opét v tom měl prsty Kubánek, jenž perfektní pasem našel nabíhajícího Martínka a ten naservíroval do odkryté branky Novákovi, jenž se mohl radovat podruhé.

Netrvalo to vůbec dlouho a bodové naděje Lysé uhasnuli skvělým individuálním únikem Nováka, jenž otevřel obranu svoji přihrávkou na Kalinu, který poslal míč pohotově do protipohybu brankáře Rathouského.

Psala se 36. minuta a Rathouský lovil míč ze své sítě po velké neshodě obrany a spoustě odrazů znovu. Touto brankou hattrick uzavřel výborný Novák.

Po zbytek poločasu již obrana Lysé neinkasovala, což znamenalo poločasové vedení Bohemie 4:0.

Demolice

Do úvodu druhého poločasu přišlo vyměněné mužstvo Bohemie a z důvodu velkého náskoku a pohody týmu přišla ztráta koncentrace. Tuto ztrátz koncentrace mohla Lysá využít ve 48. minutě, kdy po rohu Brabce byla velká shrumáž ve vápně domácích, ale míč označkoval pouze tyč brankáře Málka.

Ovšem družstvo Bohemie se do utkání zase vrátilo a již v 63. minutě měl velkou šanci Kalina, kterému se pod nohy vrhnul Rathouský, ale podle názoru rozhodčího Mrkvičky nedovoleně, což znamená pokutový kop. Míč si postavil Martínek a nekompromisně rozvlnil síť, 5:0.

Další ránou pro hosty byla 75. minuta, kdy rozehrávku obrany vystihl Havránek, bez otálení napřáhl a vymetl levý horní růžek branky, 6:0.

To ale nebylo vše, jelikož v 85. minutě si po přihrávce Martínka vzal míč Kalina a vyústění této akce je nám všem známo, 7:0 a poslední hřebíček do rakve Lysé byl přibit.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Jiří Voříšek: S vědomím neuspokojivého výsledku v úvodním utkání v Čelákovicích jsme se na ne příliš populárního soupeře pečlivě připravovali po celý týden. Chci věřit, že to přineslo ovoce. Kromě toho, že jsme vyhráli oba poločasy, tak nás může těšit zejména ucelený a soustředěný výkon, kdy jsme nedopustili sebemenší handrkování o výsledek

FK Slovan Lysá
Matěj Brabec: Podali jsme hrozný výkon ve všech řadách a odjeli s výpraskem. Nechytli jsme tempo od první minuty, dostali rychlé góly a o výsledku bylo rozhodnuto. Soupeř naopak hrál výborně a vypadalo to na hřišti jako by měl i o hráče víc. Nevěděli jsme si rady s jeho herním stylem.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: MRKVIČKA Jan - ČERMOCH Jakub, ŠÍMA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Martin Škarecký
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít odčinit prohru z minulého kola a to se jim také podaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů