12 branek a šestnáctiletý debutant! Poříčí dál jede na vítězné vlně


Branky


9

Poříčí i Čelákovice zažily skvělý vstup do jarní sezóny, kdy Poříčí překazilo Pšovce Mělník šnůru zápasu doma bez prohry a Čelákovice doma překvapily Bohemii Poděbrady. Právě do tohoto utkání šla tedy obě družstva skvěle naladěná, ovšem favoritem bylo družstvo domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková smršť

Utkání hrané v Poříčí mělo skvělé fotbalové podmínky, za které můžeme poděkovat Petrovi Součkovi, jenž stojí za přípravou pažitu v Poříčí nad Sázavou. Ovšem k této skvělé zpravě patří i negativní zpráva, tedy aspoň pro domácí, kterým scházel Havlíček, Tlustý, Verner, Baštýř a Majer.

Hned od prvních minut měli dívaci možnost sledovat úžasnou útočnou podívanou z obou stran a již během prvních 5 minut musel brankář hostů Janda krotit několik šancí útočných opor domácích.

Ovšem netrvalo to dlouho a tento útočný nátlak byl zúročen, kdy si po rohovém kopu Vaculíka zapsal první branku v dresu Poříčí Rydval. Trvalo to pouhé 3 minuty a domácí se radovali znovu, kdy po souhře Vaculíka a Greše se mohl radovat nejlepší střelec domácích Azilinon.

Většina týmů by tímto momentem složili své zbraně, to ale není případ Čelákovic, které zásluhou akce kapitána Dalekoreje a Halouna snížili o minutu později na 2:1.

Tímto ale branková přehlídka nekončila a již v 15. minutě vrátil domácím dvoubrankové vedení zpět Jirů.

Toto ale nebylo z daleko vše, jelikož již v 18. minutě mohli domácíc slavit znovu a to díky skvělému zakončení Greše po rohu Vaculíka.

Mnozí si mysleli, že alespoň do 20. minuty by se bez branky mohli obejít, proti byl ale Skuhravý, jenž opět vykřesal naději pro hosty svým snížením na 4:2.

Touto brankou ale poločas uzavřen nebyl, jelikož v 26. minutě se v Poříčí volala "pátá", a to díky brance Azilinona, jenž uzavřel poločasové skóre.

Hattrick

Do druhé půle nastoupilo družstvo domácích s několika změnami a to mohlo nakopnout hosty, jenž dokázali v 52. minutě snížit a přiblížit se na 2 branky. 

Proti byl ale Azilinon, který v 63. minutě uzavřel svůj hattrick.

Další brankovou příležitost měl v 67. minutě Pedro, který byl ve vápně zfaulován a následnou penaltu proměnil Galuška. 

Hned o 2 minuty později si Poříčí připsalo již osmou branku v utkání a opět jí měl na svědomí Galuška.

Tato branka bylo poslední, ale jen na další minutu, kdy skóre kosmeticky upravil Haloun a uzavřel v 72. minutě tyto gólové hody.



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Karel Králíček: Dnes musíme nejdříve poděkovat správci Petru Součkovi, který skvěle připravil hrací plochu, která ještě ve středu byla úplně celá pod sněhem. Rovněž je třeba ocenit výkon soupeře a jeho fair play hru, byť si byl vědom naší útočné síly. Byl to úplně jiný zápas než ten minulý víkend v Mělníku, kde po brutálním zákroku na Jardu Jírů byl domácí hráč vyloučen. Skvělou zprávou a povzbuzení je start v utkání našeho odchovance teprve 16letého Lukáše Kurze gratulujeme.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - STEJSKAL Miloš, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Martin Škarecký
Tip experta: výhra domácích

Poříčí splní roli favorita a potvrdí, že odsud se body jen tak nevozí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů