0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Symbolický konec sezony pro Jinočany, svěřenci loučícího se Gregora si s Milínem připsali remízu


Branky


6

Králové remíz z Jinočan. Tak jsme v jarní části sezony začali přezdívat červenobílým svěřencům Pavla Gregora, který tento celek vytáhl z I.B třídy a o patro výš se s ním jakožto nováček umístil na krásné šesté příčce. Jednapadesátiletý kouč ale touto sezonou své působení zde končí, a jak jinak završit angažmá v Jinočanech, než remízou! A nutno podotknout, že s druhým týmem tabulky, Milínem, je tento výsledek opravdu úctyhodný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní obrany, málo šancí

Od začátku utkání drželi více balón favorizovaní milínští. Jinočany hrozily naopak z brejků a ze standardních situací.

 

Utkání příliš šancí nenabídlo, když už se ale nějaká zrodila, byla to ve většině případů vyložená příležitost.

 

Jednu takovou měli zhruba po půlhodině hry fotbalisté Jinočan. Po standardní situaci se k balónu na malém vápně dostal Pivrnec, ve stoprocentní příležitosti ale přestřelil branku soupeře.

 

Milín měl v úvodním dějství také jednu velkou šanci, proti střele z voleje po centru ze strany ale fantasticky zakročil brankář Rams.

 

První poločas tak branku nenabídl.

Diváci se rozuzlení nedočkali

Druhá půle měla podobný obraz hry s tou první. Oba týmy hrály ze zajištěné obrany, optickou převahu nadále měli domácí a Jinočany hrozily z rychlých protiútoků.

 

Právě dva takové brejky vedl Jakub Sedláček, který dvakrát unikal sám na milínskou branku. Nejprve domácího útočníka překřižoval kapitán hostů Obdržal, a zmařil mu tak šanci na zakončení, a podruhé vychytal červenobílého šikulu brankář Aleš Kubík.

 

Za hosty poté nejvíce zahrozil Jiří Bican, který vyslal povedenou střelu mířící do šibenice. Bravůrní zákrok ale předvedl Rams, který nedopustil inkasování branky.

 

Jinočany se tak se sezonou rozloučily symbolicky, a to remízou 0:0 s Milínem.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Pavel Gregor: Mohu chlapcům poděkovat za úžasný závěr soutěže, kdy jsme opravdu obstáli v sérii tří zápasů s velmi silnými soupeři. Vybojovali jsme sedm bodů, zvládli jsme závěr soutěže výborně takticky, a i přes změny v sestavě jsme drželi herní disciplínu. V tomto zápase jsme narazili na vynikajícího soupeře, na kterého jsme se skvěle připravili. Hráči dodrželi taktický plán do puntíku a hrozili jsme především z brejků. Bohužel jsme jako mnohokrát doplatili na produktivitu. To ale nic nemění na tom, že jsme v nováčkovské sezoně udělali krásný výsledek, který je pro Jinočany historický. Hráčům moc děkuji.

TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: Vzhledem k absenci některých hráčů ze základní sestavy dostali příležitost hráči z lavičky. S jejich výkonem jsme spokojeni. Hrál se z obou stran kombinační fotbal, ale bohužel s minimem šancí. Defenzivy obou mužstev pracovaly až na pár drobností bezchybně.



Sestavy


FK Jinočany
P. Rams [-] - A. Petrouš [-] , P. Vávra [-] , P. Kalaš [-] (69. J. Nový [-] ) - M. Macek [-] , F. Vostracký [-] , J. Cháb [-] , M. Pivrnec [-] , M. Pospíšil [-] (71. Š. Scharf [-] ) , T. Pelikán [-] - J. Sedláček [-] (60. O. Rybka [-] )

TJ Ligmet Milín
A. Kubík [-] - J. Obdržal [-] , J. Kvída [-] - M. Zákoucký [-] (64. R. Švehla [-] ) , M. Bálek [-] (90. R. Synek [-] ) , L. Rom [-] , A. Maršík [-] , M. Pohořálek [-] (82. L. Maršík [-] ) , L. Kunc [-] - O. Vrkoč [-] , J. Bican [-]

ŽK: 59. J. Cháb - 77. L. Kunc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - BENEŠ Jan, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Ondřej Rýgl
Tip experta: remíza

Zde si myslím, že bude remíza.

Tip: výhra hostů