1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královédvorská rezerva končí v A třídě výhrou, pohár hořkosti vypila do dna Velká Dobrá


Branky


29. P. Ondrášek - 33. M. Janků , 82. P. Dochtor (p.) , 93. P. Dochtor
6

Souboj posledních dvou týmů tabulky už nic neřešil. B-tým Králova Dvora měl rezervované místo na úplném konci a Velká Dobrá se v případě vítězství mohla pouze posunout o patro výš. Utkání nabídlo několik neproměněných šancí, penaltu, červenou kartu a vítězný konec pro hosty, o který se dvěma brankami v závěrečné desetiminutovce postaral hrající trenér Petr Dochtor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance a gól na obou stranách

V úvodní půlhodině drželi balón na kopačkách spíše hráči hostujícího mužstva, kteří měli více ze hry. Vytvořit si vyloženější příležitosti se jim ale nedařilo, to samé domácím.

 

Těm se však ve 29. minutě podařilo dostat do vedení. Po krásné křídelní akci našel Stříška na hranici vápna Patrika Ondráška, který střelou do protipohybu gólmana otevřel skóre utkání.

 

Právě tito dva muži měli v následujících minutách další velké příležitosti k tomu, aby navýšili náskok své družiny, v zakončení ale pokaždé pohořeli.

 

Trestem byla ve 33. minutě inkasovaná branka na 1:1. O srovnání skóre se postaral Martin Janků.

 

Poté měl dvě velké příležitosti hostující Petr Svoboda, do vedení ale svůj tým neposlal.

 

Po půli bylo tak skóre nerozhodné 1:1.

 

 

Trenér hrdinou hostů

Úvodních deset minut druhého poločasu patřilo domácím, kteří drželi balón a byli aktivní.

 

Jejich převaha ale začala postupem času odpadat a hra se vyrovnala.

 

Klíčový moment utkání přinesla 82. minuta. Z dorážky zakončoval královédvorský Adam Beneš, jehož střelu mířící do odkryté branky zastavil rukou obránce domácích Dan Strnad. Rozhodčí tak ihned ukázal na penaltu a následně udělil velkodoberskému stoperovi červenou kartu. K pokutovému kopu se postavil střídající trenér Petr Dochtor a podruhé v zápase poslal hostující celek do vedení.

 

Domácí měli v následujících minutách několik šancí k tomu, aby s výsledkem ještě něco udělali, pokaždé ale ztroskotali na špatném zakončení.

 

Hřebíček do velkodoberské rakve zatloukl v posledním vteřinách zápasu Petr Dochtor, který po brejkové situaci vstřelil svou druhou branku v utkání, a stanovil tak konečný výsledek zápasu na 3:1 pro B-tým Králova Dvora.



Ohlasy k zápasu


FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: Přesně tento zápas nám ukázal, v čem máme obrovské slabiny, to znamená koncovka a střílení gólů. Je smutné, když si v utkání vypracujete devět gólových šancí a proměníte pouze jednu. To je tedy věc, na které musíme těžce zapracovat, protože když nebudeme dávat góly ani v té B třídě, tak se budeme potápět někde okolo prostředka, což v žádném případě nechceme. Já jsem byl na začátku sezony obrovský optimista, protože ten tým znám a vím, že má velkou kvalitu. Bohužel někteří hráči byli nemocní, někteří dlouhodobě odjeli mimo republiku, takže nám v těch zápasech nemohli pomoct. Ten tým každopádně má sílu a doufám, že to ukážeme v příští sezoně v B třídě a budeme se chtít poprat o postup zpátky do A třídy.

FK Králův Dvůr B
Petr Dochtor: Rozloučili jsme se výhrou. Myslím si, že jsme tentokrát byli o něco lepší a že to vítězství bylo zasloužené. Co se týče sezony, jsme zklamaní, že jsme skončili poslední s takovýmto odstupem. I po různých debatách se soupeři si myslíme, že jsme nemuseli mít tak málo bodů. To se ale bohužel stalo. Jsem rád, že to jaro se alespoň povedlo o trochu líp a kluci si dokázali, že by na něco měli. Pro kluky určitě zkušenost. Jsem rád, že ten fotbal poznali i proti takhle zkušeným týmům. Snad jim to do budoucích let něco dá.



Sestavy


FC Čechie Velká Dobrá
D. Švejda [-] - R. Stříška [-] , J. Váňa [-] (8. P. Ondrášek [-] ) , F. Dejčmar [-] (29. M. Kreisinger [-] ) , V. Křiváček [-] , R. Volman [-] , M. Linhart [-] (72. M. Jungr [-] ) , K. Přibyl [-] , D. Strnad [-] , M. Zelenka [-] , T. Andruchovič [-]

FK Králův Dvůr B
J. Kovařík [-] - J. Svoboda [-] (75. P. Dochtor [-] ) , D. Matějka [-] , J. Rešl [-] , D. Tarhaj [-] (46. Š. Krivačka [-] ) , J. Rešl [-] - J. Fic [-] , A. Kočí [-] (50. J. Bíba [-] ) - P. Svoboda [-] (62. S. Jelínek [-] ) , A. Beneš [-] - M. Janků [-]

ŽK: 42. T. Andruchovič , 85. M. Linhart - 60. A. Beneš . ČK: 81. D. Strnad .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mrázek Radek - KOVÁŘ Otto, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Ondřej Rýgl
Tip experta: výhra domácích

Těsná výhra pro Velkou Dobrou. Zápas bude mít v režii Králův Dvůr, ale nepromění svoje šance.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích