1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 19:00

30.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany prodloužily sérii neporazitelnosti, Jíloviště padlo po slabé druhé půli


Branky


5

Fotbalisté Jinočan neprohráli již více než měsíc, a v minulém kole navíc naplno bodovali proti Viktorce Vestec. Navázat na skvělé počínání chtěli červenobílí na půdě Jíloviště. Po špatném úvodním dějství to vypadalo, že hosté vyjdou naprázdno, po několika střídáních a vydařeném druhém poločase se ale nakonec podruhé v řadě radovali z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha a šance domácích

Úvodní dějství patřilo Jílovišti, které svého soupeře od začátku přehrávalo a vytvářelo si gólové příležitosti.

 

První velkou šanci měl po pár minutách hry Ondřej Walter, který hlavičkoval po centru Vrabce. Zakončení z malého vápna se ale nevešlo do branky.

 

Poté získal balón po dlouhém autovém vhazování kapitán Šorna, který přihrál Václavu Janouškovi, a ten se zblízka nemýlil. Domácí tak vedli 1:0.

 

O chvíli později to mohlo být 2:0, když na jinočanskou branku unikal Jakub Kučera. Střela šajtlí domácího útočníka ale skončila vedle Ramsovy svatyně.

 

Poslední velká šance domácích v první půli přinesla střelu z malého vápna, se kterou si reflexivně poradil gólman hostí.

 

Jinočany měly v prvním poločase jednu dobře zahranou standardní situaci, po které ale centr prosvištěl mezi všemi potenciálními střelci.

 

První půle tak skončila výsledkem 1:0 pro domácí mužstvo.

Skvělá střídání a efektivita domácích

Ve druhém poločase se obraz hry změnil. Hosté udělali čtyři změny v sestavě, které jejich hru oživily. Domácí naopak začali i kvůli úternímu finále poháru, které měli v nohách, fyzicky odcházet.

 

V 58. minutě se Jinočanům podařilo vyrovnat. Po rohovém kopu Macka a skepnutí Pelikána se hlavou prosadil Michal Pivrnec.

 

Za deset minut hosté skóre otočili. Střídající Bogár převzal balón na půli hřiště a krásným centrem do otevřené obrany našel Tomáše Volka. Ten svým pokusem sice nejprve trefil brankáře, z dorážky už se ale nemýlil.

 

Jinočany byly nadále lepší a dostávaly se do šancí.

 

V 79. minutě se jim podařilo přidat třetí branku. Druhou asistenci si připsal Igor Bogár, který uvolnil Macka, a ten tváří v tvář brankáři Páleníkovi nezaváhal.

 

Fotbalisté Jinočan tak po rapidně zlepšeném výkonu ve druhém poločase zvítězili na půdě Jíloviště 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Škoda neproměněných šancí ve druhé půli. Kdybychom vedli 3:0 nebo 4:0, tak se nemohl nikdo divit a ten zápas bychom si asi trochu jinak pohlídali. Bohužel ten minimální náskok, který jsme měli, nám do druhé půli nestačil. Ve druhém poločase nám po tom těžkém týdnu došel dech. Hosté to oživili střídáním a skóre otočili.

FK Jinočany
Pavel Gregor: Vítězství na horké půdě v Jílovišti na menším hřišti si velice vážíme. První půle patřila domácím, kteří měli několik šancí. My jsme změnili přístup ve druhém poločase, pomohlo střídání a ve druhé půli jsme fyzicky dominovali a soupeře přehráli. Vytvořili jsme velké množství šancí a tři z nich proměnili. Výsledku si moc vážíme, Jíloviště mělo na jaře vynikající formu, takže výsledek je velmi cenný. Chlapcům děkuju.



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Páleník [-] - O. Walter [-] (81. H. Siegl [-] ) , T. Šorna [-] , J. Kučera [-] , J. Hotový [-] , V. Janoušek [-] , Š. Frank [-] , O. Vrabec [-] (84. M. Wágner [-] ) , F. Janoušek [-] , J. Rada [-] (73. D. Malý [-] ) , M. Rajnoch [-]

FK Jinočany
P. Rams [-] - P. Kalaš [-] , A. Petrouš [-] (46. D. Volek [-] ) - T. Pelikán [-] , M. Macek [-] , J. Cháb [-] (46. S. Komínek [-] ) , M. Pivrnec [-] , M. Pospíšil [-] (81. P. Vávra [-] ) , J. Řehák [-] (46. T. Volek [-] ) , F. Vostracký [-] (46. I. Bogár [-] ) - J. Sedláček [-] -

ŽK: 77. F. Janoušek - 72. M. Pospíšil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BABÁK Jan - PIPEK Šimon, ŽÍDEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jiří Trégr
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím více Jílovišti.

Tip: výhra domácích