2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

B-tým Kladna porazil na těžkém terénu Nelahozeves, dvěma góly se zaskvěl Hanzlík


Branky


8

Kladenská rezerva neprohrála už více než měsíc a prodloužit úctyhodnou sérii chtěla proti soupeři z Nelahozevsi. Ten v minulém kole porazil na domácí půdě Králův Dvůr "B," když se dvakrát trefil Holý. V dnešním utkání zaznamenal dvě branky jiný muž, a to Štěpán Hanzlík, díky němuž Kladno zvítězilo 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanzlík potvrdil roli kanonýra

Hřiště v Unhošti kombinačnímu fotbalu příliš nepřeje. Terén je zde těžký a utkání tak mnoho krásy nepřineslo.

 

I přesto se ale diváci nenudili, jelikož se po dvaadvaceti minutách dočkali úvodního gólu zápasu. Po chybě v nelahozevské obraně a přihrávce z levé strany se trefil útočník Štěpán Hanzlík. Domácí tak vedli 1:0.

 

Favorizovaným domácím se ale jinak příliš nedařilo. Veškeré jejich snažení o další branku končilo u dobře bránícího Vorla či Dubského.

 

Nelahozeves se tlačila za vyrovnáním, výraznější ohrožení branky soupeře ale v úvodním dějství nezaznamenala.

 

Výsledkem tak bylo poločasové skóre 1:0 pro domácí.

 

 

Neproměněná penalta a následný odpustek

Kladenští do druhé půle zlepšili svůj výkon a výsledkem byla hned po pěti minutách hry nařízená penalta po faulu od nelahozevského brankáře. Autor úvodní branky Štěpán Hanzlík ale druhý přesný zásah v utkání nepřidal. Radost mu pohotovým zákrokem překazil brankář Roman Zavadil, který tak odčinil své předchozí zaváhání.

 

Hra byla poté vyrovnaná a šance byly k vidění na obou stranách. Za Kladno zahrozil nastřelenou tyčí střídající Chvojka, za Nelahozeves zase Vorel, který svým lobem z několika desítek metrů donutil k zákroku brankáře Vokouna.

 

V 87. minutě se kladenští uklidnili druhou vstřelenou brankou. Po standardní situaci se hlavou prosadil Štěpán Hanzlík, který si tak koupil odpustek za neproměněnou penaltu ze začátku druhé půle.

 

B-tým Kladna tak porazil Nelahozeves 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: Výsledek 2:0, nebylo to ale nic jednoduchého. Byl to těžký zápas s dobrým soupeřem. My jsme museli o to vítězství tvrdě bojovat, takže si myslím, že to z naší strany byla hodně upracovaná výhra.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Domácím jsme byli vyrovnaným soupeřem a je škoda, že jsme neproměnili nějakou šanci, i když jsme jich moc neměli. Při větším štěstí jsme si mohli odvézt bod. Už jsme si ho vybrali ve Strašecím, v Jinočanech, tak teď to nevyšlo.



Sestavy


SK Kladno B
M. Vokoun [-] - O. Noll [-] - O. Čermák [-] (90. J. Janda [-] ) , L. Pospíšil [-] , T. Fedorišin [-] , F. Jančí [-] (80. A. Klvaň [-] ) , M. Veiner [-] - M. Blažek [-] , J. Pechr [-] (34. S. Chvojka [-] ) , Š. Hanzlík [-] , T. Daníček [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - R. Kochman [-] (58. M. Hrnčíř [-] ) , J. Křtěn [-] , A. Janovský [-] (67. V. Vymětalík [-] ) , L. Simon [-] , D. Kulhánek [-] (67. D. Kaplan [-] ) , J. Holý [-] , T. Buldra [-] , P. Dubský [-] , J. Vorel [-] , J. Emmer [-]

ŽK: 53. M. Veiner , 77. O. Noll .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠPICL David - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Radek Zach
Tip experta: výhra domácích

Kladno si doma zastřílí a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza