2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíci podruhé v sezoně zvítězili, na umělce v Hořovicích pokořili Kralupy


Branky


8

1. dubna zaznamenala královédvorská rezerva první výhru v sezoně, když porazila Vestec. Poté přišla těsná porážka od Kladna. Navázat na první tříbodový úspěch mohli královédvorští znovu proti Kralupům, které v minulém kole podlehly na domácí půdě Milínu jednoznačně 0:3. Cábelikům se to povedlo a po vítězství 2:1 si podruhé v probíhajícím ročníku připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení odmítl domácí Beneš

První poločas byl velice vyrovnaný. Kralupští se prezentovali přesnou mezihrou, B-tým Králova Dvora zase aktivitou a dravostí.

 

K vidění bylo pár šancí na obou stranách. Tu nejvetětší měl Adam Beneš, který se dostal k balónu před odkrytou svatyní Kralup, jeho střelu ale na brankové čáře zblokoval jeden z hostujících obránců.

 

Branky se tak diváci v úvodním dějství nedočkali, a poločasové skóre tak bylo 0:0.

Vítězný gól v závěru

Ve druhé půli se domácím fotbalistům nedařilo podržet balón na útočné polovině, a větší držení míče tak měli kralupští.

 

Přesto se ale do vedení v 59. minutě dostala rezerva Králova Dvora. Odpustek za zahozenou šanci z první půle si úvodním gólem utkání koupil Adam Beneš. Domácí tak vedli 1:0.

 

Kralupům se podařilo odpovědět o pět minut později. Přesnou střelou z přímého kopu se trefil Stanislav Mařík.

 

Poté přišla pasáž bez zajímavějších situací. Králův Dvůr se snažil o přesné kombinace a rychlý přechod do útoku, dlouho mu to ale nevycházelo.

 

V 87. minutě se však domácí přeci jen radovali. Po přihrávce střídajícího Dochtora vystřelil Cábelíkům tři body Martin Janků.

 

Králův Dvůr "B" tak porazil Kralupy výsledkem 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr B
Petr Dochtor: Máme radost, že jsme zase dokázali vyhrát. Velice si tohoto vítězství cením. Po těch výkonech jsem si říkal, že bychom mohli nějaké body začít sbírat, a to se povedlo zrovna teď, proti Kralupům.

FK Kralupy 1901
Karel Kristen: Tak, jak umím mužstvo pochválit, tak teď musím být kritický. Na tohle utkání musíme rychle zapomenout. Ačkoliv výsledek napovídá tomu, že mohl být B-tým domácích posílen o hráče A-týmu, který měl volno, tak žádný hráč rezervě nepomohl. Zápas se odehrával na úrovni B třídy a my jsme bohužel velkou měrou byli její součástí. Sehráli jsme profesorský fotbal bez soubojů a útočné aktivity. Soupeř nás ničím neprověřil. Je jen naše ostuda, jak jsme k utkání přistoupili. Teď nás čeká těžká série zápasů, ke kterým musíme přistoupit úplně jinak, abychom ještě neměli problémy se záchranou. Takhle se A třída nehraje.



Sestavy


FK Králův Dvůr B
J. Kovařík [-] - J. Svoboda [-] , D. Matějka [-] , D. Tarhaj [-] (37. P. Holakovský [-] ) , J. Rešl [-] - A. Beneš [-] , M. Janků [-] , A. Kočí [-] , J. Bíba [-] , Š. Krivačka [-] , J. Fic [-] (83. P. Dochtor [-] ) -

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] , M. Řenč [-] - Z. Kouba [-] , J. Kabyl [-] , R. Culek [-] - M. Houška [-] , S. Mařík [-] , D. Hemr [-] , M. Uhlíř [-] , J. Kulhavý [-] - L. Krejza [-] (68. V. Pakandl [-] ) -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hájek Lukáš - ASNÍK Daniel, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Luboš Kunc
Tip experta: výhra hostů

Přál bych to Králováku, ale z výhry se budou radovat Kralupy.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Trenér, Asistent trenéra, Zpravodaj, Administrátor klubu - FK Kralupy 1901 | Středočeský | Mělník

Tip: výhra hostů