D. Tarhaj 70. (vl.)
Š. Hanzlík 81.
T. Abrham 93.
3:2
(0:0)
64. O. Noll (vl.)
87. M. Janků
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 15:00

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královédvorská rezerva sahala proti B-týmu Kladna po bodu, remízu však v nastavení odmítl Abrham


Branky


70. D. Tarhaj (vl.) , 81. Š. Hanzlík , 93. T. Abrham - 64. O. Noll (vl.) , 87. M. Janků
7

Královédvorská rezerva si v minulém kole připsala první vítězství v probíhajícím ročníku, když porazila Vestec. Navázat na něj chtěla proti B-týmu Kladna, který v minulém kole poměrně překvapivě přemohl favorizovaný Milín. Dnešní střetnutí přineslo dva rozdílné poločasy - první, poměrně nezajímavý a neatraktivní a druhý, ve kterém byli naopak diváci svědky napínavého souboje až do konce, jenž přinesl dva vlastní góly a vítěznou branku v nastavení!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez gólů i bez šancí

První půle byla velice vyrovnaná. Obě mužstva se soustředila především na defenzivu a kráse na utkání nepřidal ani poměrně těžký terén.

 

Po celých čtyřicet pět minut se hrálo především od vápna k vápnu. Balón o trochu více drželi domácí, nebezpečnější však byli o něco víc hosté, kteří se spoléhali zejména na brejkové situace.

 

Výraznější šance však nepřišla ani na jedné straně, a hráči tak odcházeli do kabin za stavu 0:0.

 

Dva vlastňáky a vítězná branka v nastavení

Druhé dějství bylo narozdíl od toho úvodního pro diváky velice atraktivní. Oba celky začaly více útočit, zejména domácí se hnali dopředu a svého soupeře dostávali pod tlak.

 

Úvodní branka utkání padla v 64. minutě a paradoxně na straně hostů. Střelu po rohovém kopu tečoval kladenský obránce Ondřej Noll a bohužel pro něj zapadla za záda bezmocného maldíka Kraloviče. Královédvorští fotbalisté tak vedli 1:0.

 

O šest minut později bylo jak výsledkově, tak na vlastence, vyrovnáno. Po souboji s domácím útočníkem si nešťastnou vlastní branku vstřelil Dominik Tarhaj.

 

Kladno v následujících minutách stupňovalo svůj tlak a odměnou mu byl deset minut před koncem vedoucí gól. Po pěkné kombinaci se trefil Štěpán Hanzlík.

 

O chvíli později předvedli pěknou akci i královédvorští a po přesném zakončení Martina Janků bylo skóre v 87. minutě znovu nerozhodné.

 

Už se zdálo, že utkání skončí smírně, v nastavení se ale po tečovaném centru trefil střídající Tomáš Abrham, a vystřelil tak svému týmu tři body nad královédvorskou rezervou.



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: Bylo to vyrovnané utkání. Myslím si, že Králův Dvůr se oproti podzimu zlepšil. Pro nás to byl dobrý soupeř a štěstí se ve finále přiklonilo na naši stranu.

FK Králův Dvůr B
Petr Dochtor: Podobný průběh jako při našem vzájemném podzimním střetnutí. Utkání moc fotbalové nebylo, hlavně kvůli těžkému terénu. Bylo to hodně bojovné a myslím si, že by tomu ve finále více slušela remíza.



Sestavy


SK Kladno B
V. Kralovič [-] - O. Noll [-] - M. Veiner [-] , F. Jančí [-] , L. Pospíšil [-] (46. T. Fedorišin [-] ) , O. Čermák [-] (67. A. Klvaň [-] ) - S. Chvojka [-] (82. T. Abrham [-] ) - Š. Hanzlík [-] , M. Blažek [-] , J. Slabý [-] , T. Daníček [-]

FK Králův Dvůr B
J. Kovařík [-] - J. Rešl [-] , J. Svoboda [-] , D. Matějka [-] , D. Tarhaj [-] (85. P. Dochtor [-] ) - A. Beneš [-] , A. Kočí [-] , J. Bíba [-] , J. Fic [-] , M. Janků [-] - P. Holakovský [-] (75. J. Rešl [-] )

ŽK: 18. J. Rešl , 63. A. Kočí , 69. D. Tarhaj . ČK: 92. J. Rešl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LAMBEV Marek - BENÁK Petr, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: David Malý
Tip experta: výhra domácích

Souboj "béček" by měl vyznít lépe pro Kladno, které podle mě bude brát tři body.