2:1
(2:0)
75. R. Stříška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sympatický výkon na body nestačil, Velká Dobrá padla na půdě favorizovaného Chlumce


Branky


8

Velkodoberští fotbalisté si v minulém kole připsali první jarní výhru, když doma přemohli Klecany 1:0. Navázat na první tříbodový úspěch na jaře chtěli i proti favorizovanému Chlumci, a i přesto, že podali sympatický a bojovný výkon, odjíždí domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepička a Šedivý zařídili domácím dvougólový náskok

Domácí vstoupili do utkání dobře a ve 12. minutě vedli 1:0. Na centr ze standardní situace, který vyslal Jakub Dobiáš, si naběhl Miroslav Slepička a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Chlumecký útočník tak potvrdil parádní formu, se kterou do klubu během zimní přestávky přišel.

 

Po dvaceti minutách hry se Miroslav Slepička ozval znovu. Slibně se vyvíjející akci vyřešil přihrávkou na Šedivého, tomu ale balón na poslední chvíli utekl.

 

Ve 30. minutě unikal sám na hostujícího brankáře Václav Bláha, jeho lob ale skončil vedle tyče soupeřovy branky.

 

Velká Dobrá hrála od začátku velice sympaticky, snažila se i proti jasnému favoritovi držet balón a několikrát i zahrozila. Přesný zásah ale v úvodním dějství nezaznamenala.

 

Ve 40. minutě navíc inkasovala druhý gól. Po individuální akci unikal od poloviny hřiště sám na brankáře Jungra Lukáš Šedivý a přesným zakončením zvýšil na 2:0.

 

Spokojenější tak do kabin po pětačtyřiceti minutách hry odcházeli chlumečtí, kteří vedli o dvě branky.

 

Penalta a závěrečný tlak hostů

Hosté do druhé půle zvýšili svou aktivitu a v 56. minutě se jim podařilo snížit. Gólu střídajícího Martina Kindla ale předcházel nedovolený zákrok, a skóre se tak nakonec neměnilo.

 

Zhruba po hodině hry mohli třetí branku přidat domácí, Miroslav Slepička ale po přihrávce Bláhy zařízení netrefil.

 

Velká Dobrá se výrazněji připomněla v 75. minutě. Po faulu ve vápně, kterého se dopustil David Vostárek, zahrávali hosté pokutový kop. Ten proměnil Rastislav Stříška, a vrátil svůj tým znovu do hry.

 

Poté následoval tlak hostů. Chlumečtí se zatáhli a soustředili se už jen na defenzivu, a to se jim dařilo až do závěrečného hvizdu hlavního sudího.

 

Velká Dobrá tak ze svého závěrečného náporu nedokázala vytěžit kýženou druhou branku a na půdě favorizovaného Chlumce padla 1:2.



Ohlasy k zápasu


SK Chlumec
Radek Vostárek: První poločas byl jak herně, tak výsledkově, podle našich představ a utkání jsme měli pod kontrolou. Ve druhé půli jsme bohužel neproměnili vyložené šance a poté jsme po náhodném nákopu udělali penaltu, kterou soupeř proměnil. Posledních deset minut soupeř nakopával balóny a my jsme se už jen bránili.

FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: I přesto, že jsme prohráli, musím kluky za předvedený výkon obrovsky pochválit. Jestli takhle budeme hrát dál, tak si myslím, že začneme sbírat body jako na běžícím páse. Z naší strany to bylo velice kvalitní a hlavně jsme dodrželi všechno, o čem jsme se bavili před zápasem.



Sestavy


SK Chlumec
M. Mojžíš [-] - L. Dvořák [-] , D. Vostárek [-] , M. Slepička [-] , D. Reiter [-] , J. Dobiaš [-] (46. D. Soukup [-] ) , J. Junek [-] (91. D. Nedvěd [-] ) , V. Bláha [-] (76. T. Řehák [-] ) , O. Šípek [-] (76. C. Ezeala [-] ) , L. Šedivý [-] , D. Žáček [-]

FC Čechie Velká Dobrá
M. Jungr [-] - M. Zelenka [-] , Š. Menšík [-] , J. Mertlík [-] , V. Křiváček [-] , D. Richter [-] , R. Stříška [-] , F. Dejčmar [-] , M. Linhart [-] (42. M. Kindl [-] ) , T. Andruchovič [-] (60. D. Mikeš [-] ) , K. Přibyl [-]

ŽK: 9. R. Stříška , 28. M. Linhart , 70. F. Dejčmar , 92. M. Kindl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stránský Martin - ORÁLEK Kamil, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: David Malý
Tip experta: výhra domácích

Chlumec potvrdí roli favorita a Velkou Dobrou doma porazí.