0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2023 17:00

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bojovný zápas se dvěma neuznanými góly, Milín si v dohrávce rozdělil body s Jílovištěm


Branky


6

Odložené utkání 17. kola mezi Milínem a Jílovištěm je za námi. Bojovných devadesát minut nabídlo šancí jako šafránu, dvě neuznané branky, a nakonec z toho po remíze 0:0 byla dělba bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radost Jíloviště překazil zvednutý praporek

Utkání bylo od začátku velice bojovné a moc pohledných fotbalových akcí nenabízelo.

 

Úvodních dvacet minut byli v mírnější převaze fotbalisté domácího celku, kteří svého soupeře zamkli na jeho polovině. Žádné výraznější ohrožení Páleníkovy branky ale nepřišlo.

 

Poté se hra vyrovnala a ke slovu se dostali také hosté, kteří se spoléhali zejména na brejkové situace. Jedna z nich jim ve zhruba 25. minutě vyšla skvěle. Po centru z levé strany, který obstaral Jan Rada, vymetl přesnou hlavičkou šibenici Jakub Kučera. Pomezní rozhodčí však ihned signalizoval ofsajd, a radost fotbalistů Jíloviště tak byla zbytečná.

 

V první půli už se diváci střely na branku nedočkali, a hráči tak odcházeli do kabin za stavu 0:0.

 

Neuznaný gól i na druhé straně

Druhá půle byla velice vyrovnaná. Stejně, jako v úvodním dějství, se hra se přelévala ze strany na stranu a střídaly se pasáže, kdy měli navrch domácí. a kdy zase naopak hosté. Ani ve druhém poločase se ale fanoušci mnoha šancí nedočkali.

 

Přeci jen ale mohli deset minut před koncem strhnout vítězství na svou stranu fotbalisté domácího celku. Nebezpečnou střelu vyrazil Páleník na břevno, od kterého se balón odrazil k osamocenému Gabrielovi, a ten zakončoval do odkryté branky. Pomezní rozhodčí však znovu, jako v první půli u vsítění hostů, signalizoval ofsajdové postavení. Skóre se tak ani tentokrát neměnilo.

 

O dvě minuty později měl po sklepnutí Matěje Rajnocha na kopačce vedoucí branku František Janoušek. Hostující fotbalista však z dobré pozice branku netrefil.

 

Jíloviště si tak v dohrávce 17. kola odvezlo z Milína jeden bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: Moc k hodnocení toho není. Utkání příliš šancí nepřineslo, defenzivy fungovaly na obou stranách. Pořád máme dva nebo tři hráče ze základní sestavy zraněné, takže to je také znát. Alespoň si ale zahrají i ostatní kluci (dodává s úsměvem).

TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: S bodem jsem spokojený. Vzhledem k tomu, že jsme hráli s týmem, který má kádr na to, aby hrál i vyšší soutěž, bych ten bod před zápasem bral asi určitě. Kdybych byl neskromný, tak bych řekl, že jsme po té šanci v závěru mohli brát body všechny tři. Remíza ale asi zasloužená. Ještě bych chtěl pochválit výborně připravené hřiště. Teď musíme zvládnout domácí zápas s Klecany, abychom se v tabulce odpoutali od toho středu. Byl bych rád, kdybychom hráli v té "top" pětce.



Sestavy


TJ Ligmet Milín
J. Poplštein [-] - J. Kvída [-] , A. Maršík [-] , O. Mazuch [-] , J. Obdržal [-] (17. O. Vrkoč [-] ) - L. Rom [-] , M. Zákoucký [-] , M. Pohořálek [-] , L. Kunc [-] - J. Bican [-] (46. M. Bálek [-] ) , S. Gabriel [-]

TJ Jíloviště
D. Páleník [-] - J. Rada [-] , T. Šorna [-] (80. J. Hotový [-] ) , J. Kučera [-] , M. Rajnoch [-] , J. Rajnoch [-] , Š. Frank [-] , O. Vrabec [-] (73. V. Janoušek [-] ) , F. Janoušek [-] , A. Boruta [-] , L. Soldát [-] (73. D. Malý [-] )

ŽK: 86. A. Boruta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - SANDEV Viktor, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Lukáš Šedivý
Tip experta: výhra domácích

Kdyby se utkání hrálo na malém hřišti v Jílovišti, tak bych tipoval remízu. Na velkém hřišti v Milíně však bude mít zkušená obrana Jíloviště problémy s rychlým Gabrielem, který jí několikrát uteče a Milín v pohodě zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích