Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš doma zvítězila vysoko 4:1, Poříčany předvedly ztrápený výkon


Branky


6

Dobříš skvěle navázala na předchozí vysoké vítězství se Spartakem a připisuje si další důležité tři body. Poříčanům v zápase nic nefungovalo, jejich největším problémem byly individuální chyby, kterých se hráči dopouštěli na vlastní polovině. Z těch pak domácí těžili a trestali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácímu týmu, který předváděl efektivní, kombinační a nebojácný fotbal. Na druhé straně Poříčany měly přesně s těmito činnosti velké problémy.

 

První větší šanci domácího týmu využil Puchmajer, který lišácky přeloboval vyběhnutého brankáře Vymazala a Dobříš šla do jednobrankového vedení.

 

Druhou branku přidal o dvacet minut později dobře hrající Junek, který se prosadil po milimetrově přesném centru hlavou na vzdálenější tyč a zvýšil vedení svého týmu na 2:0.

 

Poříčany si během první půle nevytvořily žádnou vyloženou příležitost a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 z pohledu domácích.

 

 

Do druhé půle vstoupil opět lépe tým domácích. V 50. minutě přišla indivuduální chyba ze zadních řad hostujících Poříčan a následoval trest. Po dobrém vypíchnutí se míče ujal Puchmajer a svým druhým gólem navýšil vedení svého týmu na 3:0. 

 

Fotbalisté Poříčan dlouho hledali recept na obranu domácích. Našli ho v 82. minutě, kdy se po pěkné individuální akci prosadil hostující Janda, který snížil stav utkání na 3:1. To bylo bohužel ze strany týmu Sk Poříčany vše.

 

Další gól už se hostům vstřelit nepodařilo, naopak se prosadili domácí, a to, když se z rohového kopu dvě minuty po inkasování prosadil kapitán domácích Talůžek a upravil na konečných 4:1.

 

V závěru nebyla k vidění žádná další gólová příležitost, z čehož plyne, že Dobříš bere po sympatickém výkonu zasloužené tři body a Poříčany odjíždí domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Josef Máša: Zasloužené vítězství. V zápase jsme byli daleko efektivnější i když jsme měli v první půli nevýhodu kvůli silnému větru, který nám foukal proti. Kluci předvedli skvělý výkon a jsme rádi za důležité tři body.

SK Poříčany
Miroslav Doležal: Utkání jsme absolutně nezvládli, výkonnostně jdeme akorát dolu. Dnes na nás platila jen bojovnost, dlouhé auty, standardní situace. Porazil nás zkušený mančaft, který nevypustil žádný souboj a ve 30. minutě bylo v podstatě rozhodnuto. Zápasy se rozhodují v šestnáctce, a to mi bohužel neumíme. Dostáváme naivní góly a neustále jsme pod tlakem. Z výkonu jsem hodně rozladěný, a naštvaný. Absolutně neumíme bránit standardní situace, a to je náš velký problém, na kterém budeme muset zapracovat. Domácí hráli jednoduchý styl fotbalu, který na nás stačil a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


MFK Dobříš
L. Vašák [-] - V. Šrain [-] (88. P. Kozohorský [-] ) , L. Forejt [-] , V. Machač [-] , A. Petrlík [-] (74. L. Boudník [-] ) , T. Janda [-] , P. Junek [-] , O. Puchmajer [-] (81. L. Kilián [-] ) , R. Talůžek [-] , D. Pokorný [-] , R. Procházka [-]

SK Poříčany
T. Vymazal [-] - F. Kutina [-] , P. Janda [-] , T. Bím [-] , L. Pařízek [-] , A. Řehák [-] , J. Skořepa [-] , L. Dukay [-] , J. Makovský [-] (46. J. Dobřanský [-] ) , J. Hanzl [-] , M. Gajdasz [-] (64. L. Hetcl [-] )

ŽK: 59. O. Puchmajer , 83. T. Janda - 54. P. Janda , 59. M. Gajdasz .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Petýrek Václav - ŠPAČEK Jaroslav, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Vladimír Procházka
Tip experta: výhra hostů

Dobříš vstoupila do jarní části skvěle výhrou 5:1 na půdě Spartaku, ale myslím si, že Poříčany, které hrají směrem dozadu velice dobře a moc gólů nedostávají, jí těsně porazí.

Tip: výhra domácích