J. Pleva 41.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávané derby skončilo těsným vítězstvím Kutné Hory, Velim stále čeká na první jarní tři body


Branky


41. J. Pleva
6

Na toto utkání se hráči obou celků celý týden kvalitně připravovali, ale především také moc těšili. Pokud jde o derby, zápasy vždy bývají více vyhecované, čehož si byly oba týmy vědomy a podle toho to také tak na hřišti vypadalo. Diváci sice neměli šanci vidět gólovou přestřelku, za to si mohli užít kvalitní fotbal s dobrými parametry. Jediným a zároveň vítězným střelcem se stal Jakub Pleva, který svým gólem zařídil těsnou výhru domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta Kutná Hora navázala na předchozí domácí vítězství velmi dobře. Je vidět, že v týmu panuje velká pohoda doplněná zdravým sebevědomím. Dobře připraven přijel i hostující tým FC Velim, který chtěl po dvou remízách konečně přivézt domu tři body. 

 

Hned od první minuty bylo vidět, že se jedná o derby. Oba celky předváděly velmi solidní fotbal a vysoká divácká účast ještě více přidala na atmosféře celého utkání. Zhruba v první polovině prvního poločasu byla znát mírná převaha hostujícího týmu, která ale nepřinesla žádnou vyloženou gólovku. 

 

Pět minut před koncem prvního poločasu přišla důležitá standardní situace ve formě rohového kopu, která přinesla radost domácím. Střelcem byl překvapivě autor rohového kopu Jakub Pleva, který svojí levačkou zakroutil balón přesně na zadní tyč a překvapil nejen svého soupeře, ale také sebe samotného. 

 

Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

 

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující tým, který vsadil na svou lavičku a poslal do hry čerstvé hráče. To se zdálo býti dobrým tahem, jelikož hosté ožili a hned zkraje druhé půle si vytvořili značný tlak. Všechny vytvořené šance však skončily dříve, než začaly a i přes větší dominanci nebyli schopni hráči Velimi nijak zvlášť nebezpečně ohrozit soupeřovu branku.

 

Čím více se blížil konec utkání, tím více začal hrát hostující tým na riziko. Defenzivní činnost domácích ale fungovala více než dobře, navíc díky otevřené obraně hostů mohla ještě v závěru přidat branku a navýšit své vedení.

 

Závěr utkání si domácí dobře pohlídali a díky své bojovnosti a nasazení dotáhli zápas do vítězného konce. Přestože si fotbalisté Velimi vytvořili během zápasu spoustu zajímavých příležitostí, gól se jim vstřelit nepodařilo. 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Libor Tichý: Na dnešní utkání jsme se všichni celý týden připravovali, ale především moc těšili. Klukům jsme kladli na srdce, že právě pro tyto zápasy, které mají díky rivalitě speciální nálepku "derby" jsme tvrdě celou zimu dřeli a teď je ten správný okamžik vše přetavit v co nejlepší výkon na hřišti. V dnešním utkání jsme po taktické stránce odvedli vše, o čemž jsme byli přesvědčeni, že nás dovede k úspěchu. Soupeř byl asi o něco fotbalovější na míči, ale my jsme dnes ukázali tvář týmu, který má zdravou morální sílu a za to jsme byli odměněni dnešním vítězstvím. Na závěr bych chtěl poděkovat všem, kteří se na dnešním fotbalovém svátku u nás v Lorci podíleli a divákům. Určitě jsme na hřišti cítili jejich podporu, za což jim patří naše velké díky.

FC Velim
Radim Truksa: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme jednoznačně vyhrát. První poločas nebyl úplně podle našich představ, přesto jsme si dokázali vytvořit pár zajímavých příležitostí. Bohužel ani jedna z nich nebyla gólová. Myslím si, že jsme měli více ze hry a byli jsme lepší na míči, ale na to se nehraje.



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - V. Piskač [-] , J. Pleva [-] , M. Exner [-] , V. Čičatka [-] , J. Nekvinda [-] , L. Křelina [-] (53. D. Cimr [-] ) , D. Honc [-] (79. V. Šámal [-] ) , J. Strnad [-] , B. Franc [-] , M. Wolf [-] (62. V. Němec [-] )

FC Velim
M. Drápela [-] - M. Vácha [-] , O. Kosina [-] (46. J. Dudek [-] ) , D. Koděra [-] , J. Jícha [-] , L. Šindelář [-] (85. M. Kasal [-] ) , T. Michálek [-] , A. Korenc [-] (33. T. Němec [-] ) , A. Čapek [-] , A. Náděje [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 26. V. Piskač , 73. V. Němec - 78. A. Náděje , 85. A. Čapek , 90. J. Jícha .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - BUDIL Daniel, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Vladimír Procházka
Tip experta: remíza

Kutná Hora předvádí zejména na domácím hřišti zajímavé výkony a po sestupu z divize se pohybuje ve středu tabulky. Velim se nachází na čtvrtém místě tabulky a na hřištích soupeřů také body sbírá. Očekávám vyrovnané utkání, kde můžeme vidět hodně branek.

Tip: výhra domácích