4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:15

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora si po předchozím zaváhání spravila chuť doma, fotbalistům týmu FC horky se vstup do jarní části soutěže nepovedl


Branky


18. M. Wolf (p.) , 32. J. Strnad , 47. L. Křelina , 85. J. Strnad - 70. H. Prokeš
7

Minulý týden měl tým FC Horky kvůli nepříznivému stavu trávníku odložený svůj první zápas, což znamenalo, že svou jarní premiéru odbyli hráči až tento víkend. Sparta Kutná Hora se zase po prvním zpackaném utkání chtěla předvést před domácími fanoušky. Zde byl cíl jasný, získat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned zkraje zápasu se projevovala lehčí dominanci se strany Kutnohorských a bylo vidět, že jsou na zápas dobře připraveni.

K prvnímu rozvlnění sítě došlo v 19. minutě, a to po faulu, po kterém byl nařízen pokutový kop. Na penaltový puntík si míč postavil zkušený Marek Wolf a s přehledem proměnil.

Tlak domácích pokračoval i nadále a díky bojovnosti a nebojácnému výkonu přidala Kutná Hora do poločasu ještě jednu branku. Gól tentokrát vzešel z velmi pohledné kombinace na jejímž konci byl domácí Jan Strnad, který pohotově zvýšil skóre na 2:0.

Fotbalisté týmu FC Horky šli do druhého poločasu s dvougólovou ztrátou a věděli, že pokud nezmění styl hry, nemají v tomto utkání šanci uspět.

Bohužel pro tým FC Horky nezačal dobře ani druhý poločas a přišla třetí inkasovaná branka, když Po rychlé kombinační akci zvýšil na 3:0 domácí Libor Křelina.

Po tomto okamžiku jako by hostující tým nabral druhý dech a snažil se o zvrat utkání. Dalo by se říct, že dobrou půl hodinu bušili hosté do svého soupeře, brankář domácích Maloš byl ale proti. Svými skvělými zákroky podržel své spoluhráče a Kutná Hora přečkala silný tlak hostí bez inkasování.

Hostům se přece jen povedlo snížit, a to když Hynek Prokeš nekompromisně propálil skvěle chytajícího Maloše.

Tečku za celým utkáním udělali opět hráči domácích, když po chytře zahraném trestném kopu skóroval výborně hrající Jan Strnad a upravil tak výsledek na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Libor Tichý: Všichni se radujeme z vítězství, ale zároveň víme, že je to pouze dílčí kousek z našich společných cílů, které jsme si před sezonou stanovili. Dalším krokem je následující, znovu domácí utkání, kdy v regionálním derby vyzveme tým z Velimi. Tímto bych rád pozval všechny naše fanoušky, aby na zápas dorazili a bojovali s námi o další vítězství v soutěži.




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - J. Pleva [-] (66. V. Šámal [-] ) , M. Exner [-] , V. Čičatka [-] , M. Vokoun [-] (46. V. Piskač [-] ) , F. Čáp [-] , L. Křelina [-] (58. V. Němec [-] ) , D. Honc [-] (79. D. Cimr [-] ) , J. Strnad [-] , B. Franc [-] , M. Wolf [-]

FC Horky nad Jizerou
L. Jíra [-] - J. Foungala [-] , M. Eichler [-] , D. Kaiser [-] (66. R. Eremiáš [-] ) , D. Černý [-] (66. H. Prokeš [-] ) , O. Macek [-] , M. Livora [-] , M. Novotný [-] , A. Milner [-] , D. Machů [-] , A. Ngantsie [-] (46. D. Váňa [-] )

ŽK: 53. M. Wolf , 76. V. Němec - 34. A. Ngantsie , 45. M. Eichler , 64. D. Kaiser , 82. O. Macek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Drábek Tomáš - ORÁLEK Kamil, PROSR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Václav Prošek
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, kde tipuji těsné vítězství Kutnohorských 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích