J. Vančura 57. (p.)
J. Vančura 72.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Vančura udržel naděje na záchranu


Branky


57. J. Vančura (p.) , 72. J. Vančura - 36. S. Křižák
7

V 29. kole Divize C na sebe narazilo mužstvo hrající o záchranu mužstvo hrající klidně ve středu ligy. Čáslav hostila Hlinsko. Čáslav si ze zápasu potřebovala odnést body, které by ji pomohli v boji o záchranu. Cíl se kterým do zápasu šli se jim povedl splnit po obratu v druhém poločase. O obě branky se postaral Jakub Vančura.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižákův gól se podepsal pod produktivitu hostů

První poločas měli ve svých rukách hosté, kteří jasně přehrávali domácí Čáslav. I přes hromadu šancí hostů jsme gól viděli pouze jeden. Ve 36. minutě se prosadil Křížák, který si po pohledné kombinační akci navedl míč na svoji levou nohu, kterou už pohodově překonal domácího brankáře Vlčka. Po výkonu, který domácí předvedli mohou být rádi, že inkasovali pouze jednou. Na konci poločasu se dostal ještě ke střele Hejný, ten však pouze orazítkoval břevno.

Hrdinský obrat Vančury

Do druhé půle nastoupili domácí i s pár změnami o trochu lépe než do poločasu prvního. A bylo to znát. Konečně se také oni dostávali do kombinací a šancí. To vypramenilo faulem na Slavíka v pokutovém území. K míči se postavil Vančura a střelou do levého horního růžku srovnal vývoj utkání na 1:1. O chvíli později mohlo Hlinsko vrátit vedení na svoji stranu. Do samostatného nájezdu se dostal Pilný, jeho pokus však zneškodnil senzačním způsobem Vlček. V 72. druhé minutě využilo Čáslav chybu v rozehře hostů a po střele Hejného se míč od tyče odrazil právě na kopačku Vančury, který už do prázdné brány míč snadno uklidil. V závěru zápasu si domácí poradili se standardními akcemi Hlinska a berou tak vytoužené 3 body. 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Jakub Svoboda (trenér Čáslavi): Náš výkon v první poločase mne vysloveně zklamal. Ačkoliv jsme celý týden na hráče apelovali, že je stále o co hrát, tak jsme působili rezignovaným dojmem. Náš projev byl bez zápalu, chuti se porvat o výsledek. Nakonec jsme si dokráčeli pro kýžené 3 body, cesta k nim ale byla znova hodně klikatá.




Sestavy


FK Čáslav
M. Vlček [-] - V. Slavík [-] , J. Peca [-] (46. A. Chábera [-] ) , O. Hajník [-] (66. M. Kurka [-] ) , V. Bašek [-] (86. M. Dudla [-] ) , K. Schovanec [-] , A. Ronovský [-] (77. K. Petrů [-] ) , P. Mráz [-] , K. Hejný [-] , J. Čuchal [-] (46. L. Mach [-] ) , J. Vančura [-]

FC Hlinsko
A. Doležal [-] - M. Šejvl [-] , V. Pilný [-] , S. Křižák [-] , L. Zelenka [-] , M. Hlouš [-] (77. D. Holec [-] ) , M. Otradovský [-] (46. V. Klika [-] ) , T. Volf [-] , J. Nevole [-] , A. Rambousek [-] (77. T. Formáček [-] ) , F. Křivka [-]

Počet diváků: 167. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - ŽUREK Roman, IZUGRAFOV Svjatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů