Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 15:00

29.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

8-gólová přestřelka vítěze nenašla


Branky


7

Nejzajímavější zápasem 29. kola bylo klání mezi Vysokým Mýtem a Turnovem. Souboj týmu ze středu tabulky nabídl hned 8 gólů. I přesto, že domácí vedli už ve 20. minutě 3:1, museli nakonci zápasu zachraňovat alespoň drahocenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácím nestačilo

Zápas byl už od začátku ve vysokém tempu. Hned v 6. minutě se mohli domácí radovat z gólu. Po rohovém kopu se v chumlu před brankářem nejlépe zorientoval Jakub Mokrejš a poslal tak svůj tým do brzkého vedení. Jenže 15 vteřin po rozehrávce se dostali hosté do vápna a po faulu ve vápně nařídil hlavní sudí pokutový kop. Ten si postavil kapitán Beníšek a s klidnou hlavou proměnil. Ve 12. minutě šli do vedení opět domácí, kdy se po akci středem hřiště dostal ke střele Trnka, jeho střelu sice brankář vytěsnil, ale pouze do míst, kde byl připravený Žahourek a ten mohl uklízet do odkryté branky. V 19. minutě se po přihrávce jednoho z obránců dostal do úniku domácí Habrman, který obehrál brankáře a v klidu zakončoval opět do odkryté branky - 3:1. Po zbytek poločasu dominovalo Mýto, které však čtvrtou branku nepřidalo.

Senzační obrat žolíka Havla

Do druhého poločasu vstoupili domácí vlažně a to jim bylo osudným. V 58. minutě se dostali hosté ke standardní situaci, jejíž centr zavíral na zadní nikým nehlídaný Tomašov a snížil tak vývoj utkání na rozdíl jediné branky. Osudový okamžik pro hosty přišel v 70. minutě, kdy do hry trenér hostů poslal Štěpána Havla, který se mu za to náramně odměnil. Hned několik vteřin po vystřídání si našel ve vápně míč a ránou pod břevno nedal domácímu brankáři žádnou šanci. V 75. minutě se prosadil stejný hráč z téměř stejné pozice, narozdíl od předešlé branky jeho střela šla po zemi na zadní tyč. A rázem museli domácí dotahovat. V 85. minutě se k míči na hranici šestnáctky dostal domácí záložník Wimmer a levou nohou poslal míč nádherně do pravého horního růžku. Brankář neměl šanci. Po osmi vstřelených gólech nakonec zápas vítěze nenašel a oba týmy berou po této přestřelce bod.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Jan Dvořák (kapitán SK Vysoké Mýto): První poločas byl jasně v naší režii. Škoda že jsme z toho vytěžili pouze 3 góly. A poté, jak už to u nás bývá pravidlem, do druhé půle jsme prakticky nenaskočili. Je to taková ohraná písnička v téhle sezóně, kdy po výborném prvním poločase předvedeme totální kolaps a s vědomím že se nemůže nic stát najednou honíme výsledek 3:4. Nevydržíme hrát 90 minut, hrajeme jenom nějaké časové úseky. Takhle se prostě hrát nedá.




Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - J. Dvořák [-] , J. Diaz [-] (64. J. Hlavsa [-] ) , P. Tomášek [-] , F. Wimmer [-] , T. Lněnička [-] , J. Mokrejš [-] , O. Žahourek [-] , V. Habrman [-] , L. Trnka [-] , M. Javůrek [-]

FK Turnov
V. Kopal [-] - J. Marek [-] (87. S. Bárta [-] ) , B. Břenek [-] (79. M. Müller [-] ) , P. Svoboda [-] (87. M. Jíra [-] ) , M. Chládek [-] , J. Šťovíček [-] , J. Tomašov [-] , R. Prokopec [-] (70. Š. Havel [-] ) , P. Havel [-] , T. Beníšek [-] , O. Tobiaš [-] (79. F. Vencbauer [-] )

ŽK: 70. J. Hlavsa , 78. J. Dvořák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vitvar Martin - ERLEBACH Jiří, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích