Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

29.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs zaskočil senzačně favorita z Benátek


Branky


7

V sobotu 3.6. přijely Benátky do Brandýsa nad Labem. Benátky šli do zápasu jako jasný favorit který hraje o postup. Proti nim nastoupil Brandýs, který má takzvaně kudlu pod krkem co se týče sestupových příček. Navzdory všem očekáváním předvedli domácí senzační výkon a po brankách Studeckého, Folwarcznyho a Nykodýma berou velmi důležité 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výstavní trestňák Folwarcznyho

Začátek utkání měli ve svých rukách hosté, kteří se od začátku hnali za gólem, ale marně. Většina jejich akcí skončila nepřesným centrem. Ve 25. minutě se dostali domácí k první velké šanci, kdy po přízemním rohu nebyl žádný z obranců schopen míč odkopnout z hustého chumlu hráčů pryč, naopak nejlépe se v dané situaci zorientoval Martin Studecký a překonal hostujícího brankáře. O pár minut později se po faulu na hranici šestnáctky postavil k trestnému kopu Folwarczny, který vymetl pavučiny Dědkovi brány senzačním způsobem. Chvíli před koncem poločasu se ke slovu dostali také hosté. Po centru z pravé strany se odrazil míč na kopačku Macka, který jednoduše překonal Janáčka.

Nykodým se stal pozdním hrdinou

Hned z kraje druhé půle mohl do dvoubrankového vedení domácí zpátky poslat Dosoudil, ten ale napálil pouze stojícího brankáře hostů. Po této šanci se vývoj utkání vrátil do podobného stylu, jako tomu bylo v prvním poločase. Hosté se tlačili dopředu, vytvářeli si šance, ale všechny akce končili opět na hranici šestnáctky špatným centrem nebo je odvrátil některý z obránců. Ke konci zápasu už hráli hosté vabank. Všechny svoje síly daly do útoku a to se jim vymstilo. V 93. minutě vyslal jeden z obránců do brejku Nykodýma, který po dlouhém sprintu přes pulků hřiště nezaváhal a rozhodl tak zápas střelou vedle brankáře. Domácí fanoušci tak mohou slavit vítězství svého mužstva a hráči Benátek tak budou mít před posledním ligovým utkáním nad čím přemýšlet.



Ohlasy k zápasu



SK Benátky nad Jizerou
Tomáš Staněk (trenér SK Benátky n. Jizerou): Pro nás je to velmi krutý výsledek. Do pětadvacáté minuty jsme měli hru jasně pod kontrolou. Bohužel se stále opakuje problém, který máme. Máme dobrou výstavbu hry, na který se podílí celý tým, finále ale z devadesáti procent pokazíme. Ve vápně máme špatná řešení, tragické jsou zejména centry do pokutového území.Vyvrcholilo to, když jsme hráli v závěru absolutní vabank, měli jsme všechny hráče nahoře a Brandýs nás z brejku potrestal. Pro nás je to tedy hodně hořké a smutné. Ukázalo nám to cestu, kde potřebujeme náš tým posílit.



Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - M. Studecký [-] , T. Fabian [-] (89. M. Baloun [-] ) , J. Malák [-] , P. Šára [-] , V. Šmejkal [-] (70. L. Nykodým [-] ) , D. Folwarczny [-] , F. Braborec [-] , M. Dosoudil [-] , D. Hrčka [-] , Z. Bárta [-] (86. J. Stross [-] )

SK Benátky nad Jizerou
L. Dědek [-] - T. Slicho [-] , O. Yaroshenko [-] (75. T. Mbah [-] ) , L. Glöckner [-] , P. Vobořil [-] , M. Bodlák [-] , M. Pažout [-] (46. J. Boček [-] ) , M. Macek [-] , R. Kopa [-] , V. Šimeček [-] , D. Komárek [-] (63. J. Knobloch [-] )

ŽK: 44. J. Janáček , 52. F. Braborec , 61. D. Folwarczny , 81. J. Malák , 90. J. Stross - 73. R. Kopa , 81. J. Knobloch , 90. M. Macek , 91. L. Glöckner .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Suchánek Antonín - FLADE Jens, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů