3:4
(1:1)
16. T. Holík
61. P. Voves
89. M. Hojda
93. T. Korelus (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedůsledná obrana Katovic rozhodla! Domažlice si z katovické půdy odváží body


Branky


37. V. Habor , 64. M. Požárek , 74. T. Janoch - 16. T. Holík , 61. P. Voves , 89. M. Hojda , 93. T. Korelus (p.)
16

Katovice se na domácí půdě představily před velmi silnou delegací místních fanoušků. Bezmála tři stovky diváků sledovalo velmi vyrovnanou bitvu, která ale pro domácí skončil smolně. Poměrně výrazně výkonu napomohla ne zcela ideální obrana domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnáno již z úvodu

Celé utkání se neslo v poměrně vyrovnaném duchu, které našlo své rozuzlení až v samotném závěru. O úvodní branku se postaral v šestnácté minutě Tomáš Holík, a Domažlice poprvé v utkání vedly. Do konce první půle se podařilo vyrovnat Vasylu Haborovi, který v sedmatřicáté minutě dokázal vyrovnat a dohnat tak poločasový výsledek do velmi dramatické koncovky.

Druhá půle utkání nakonec rozhodla

A byly to opět Domažlice, které se dokázaly dostat podruhé v utkání do vedení. Petr Voves vyslal hosty úderem jedenašedesáté minuty do vedení. Kaovice ale dokázaly velmi rychle odpovědět a znovu tak vyrovnat. Na 2:2 tak korigoval Michal Požárek- psala se 64. minuta.

Tato branka Katovice nakopla, a dokonce se poprvé v utkání dostaly do vedení. Zásluhou Tomáše Janocha se tým dostal do štíhlého náskoku 3:2. Celý zápas měl ale velmi dramatický závěr, o který se postarali hned dva domažličtí hráči. Miroslav Hojda v devětaosmdesáté minutě vyrovnal a o definitivní tečku se postaral Tomáš Korelus.


Domažlice tak ve velmi dramatickém utkání dokázaly i díky proměněnému pokutovému kopu urvat na nepřátelském území všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Přemysl Šroub: Zápas jsme měli vyhrát. Byli jsme lepší, bohužel jsme dostali čtyři góly. Přijde mi, že každý nakopnutý balon do našeho vápna skončí v naší bráně. Bráníme totálně nedůsledně. Měli jsme šance, vedli jsme 3:2, když jsme zápas otočili. Už jsme si mysleli, že vyhrajeme, ale fotbal se hraje 95 minut a nastavení jsme nezvládli. Nakopnutý míč do vápna, volný hráč z toho vyrovnal a za minutu přišla ještě penalta. Všechno špatně. Měli jsme to pojistit na 4:2 a byl klid. Druhý poločas jsme byli lepší, ale posledních pět minut vše degradovalo. Již jsem si myslel, že Horní Břízu nic nepředčí, kdy jsme dostali gól v nastavení. Ale tohle byla hrůza, navíc jsme hráli proti deseti. Vše se mělo dohrát jinak a získat tři body.




Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - T. Janoch [-] - D. Bálek [-] , T. Hnídek [-] (62. M. Požárek [-] ) , P. Sládek [-] (79. P. Rejšek [-] ) - V. Habor [-] - K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , P. Kotrba [-] , J. Motl [-] , M. Kostka [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Nedvěd [-] (95. . Tran [-] ) - K. Bílik [-] , T. Korelus [-] , L. Janča [-] , M. Hojda [-] , A. Vlček [-] (69. T. Soběhart [-] ) , P. Voves [-] (82. L. Tumpach [-] ) , T. Holík [-] , F. Copák [-] (69. S. Staněk [-] ) , L. Korelus [-]

ŽK: 63. J. Motl - 27. P. Voves , 63. K. Bílik , 65. F. Copák , 78. L. Korelus , 94. A. Vlček . ČK: 84. L. Korelus .
Počet diváků: 273. Rozhodčí: POPELKA Petr - HLAVÁČEK Erik, GUNITŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Luboš Růžička
Tip experta: výhra hostů

A tým splnil své povinnosti v jiné soutěži, a přijde klukům na pomoc.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Katovičtí doma po boji uhrají tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích