Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Když výkon a krása nestačí… Domažlice padly s Petřínem


Branky


19

Domažlice na domácí půdě předvedly velmi srdnatý výkon, který ale nakonec nestačil na rozjetý Petřín Plzeň. Dvanácté Domažlice tak nakonec padly se současně třetím týmem tabulky velmi těsným rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle vyrovnaná, domácí ale aktivní

Byly to právě Domažlice, které do utkání vlétly o něco lépe. Domácí si vytvořili velmi zajímavé šance, a jednu z nich se nakonec podařilo využít. Úvodní euforii pro 150 diváků zařídil Kryštof Bílik, a poslal tak domácí do vedení. Od té doby se hrál poměrně vyrovnaný fotbal na obě strany, a v samotném závěru první půle se domácí dočkali velmi nepopulárního „gólu do šatny.“ 45. minuta a vyrovnaní v podobě Petra Zajíčka.

Na šance velmi bohatý první poločas tak skončil vyrovnaným stavem.

Petřín nakonec soupeře přetlačil

Ve druhém poločase se ale naplno ukázala síla plzeňských fotbalistů, kteří se vyznačují stále stejným útočným fotbalem, který je pro soupeře velmi nepříjemným. V sedmdesáté druhé minutě poslal hosty do vedení Michal Provod, a Plzeň tak poprvé v utkání vedla.

Tato radost ale nevydržela moc dlouho. Domažlice dokázaly utkání vyrovnat v osmdesáté třetí minutě zásluhou Vojtěch Černého, a Domažlice tak stále držely šanci na zisk bodů.

Šanci na přežití ale definitivně pohřbil v samotném závěru utkání Dominik Tříska, který svou brankou přispěl k velmi těsné výhře Petřína 2:3. Domažlice tak na dvanáctém místě utrpěly druhou prohru v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec: Bohužel se na krásu a šance nehraje. My jsme doma konečně podali výkon, ale chytrost a štěstí stálo na straně Petřína. Na šance se prostě a jednoduše nehraje. Petřín hrál rychlý, důrazný a běhavý fotbal, kterému jsme se vyrovnali, ale šikovnost zakončení stála na straně hostů. Nás čekají ještě dvě kola a potřebujeme minimálně tři body.




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Brych [-] - - K. Jahn [-] (78. S. Staněk [-] ) , P. Voves [-] , T. Holík [-] , V. Černý [-] , F. Copák [-] (65. M. Nedvěd [-] ) , L. Korelus [-] , D. Sedláček [-] (16. M. Hojda [-] ) , M. Bauer [-] (46. T. Korelus [-] ) , K. Bílik [-] , L. Janča [-] (78. A. Vlček [-] )

SK Petřín Plzeň
D. Edelman [-] - A. Demeter [-] (80. D. Tříska [-] ) , J. Tětek [-] (65. J. Flachs [-] ) , P. Bednář [-] , Z. Šimáně [-] (87. D. Voves [-] ) , M. Provod [-] , P. Zajíček [-] , J. Vodrážka [-] (65. J. Treml [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , M. Trojovský [-]

ŽK: 60. L. Korelus - 84. D. Edelman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - ŠÁLKOVÁ Helena, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra domácích

Potřebujeme body. Máme před soupeřem respekt, ale ten zdravý. Kluci ví, o co hrají, a já jim věřím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza