1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Když jednotlivec potopí tým. Po červené Černého skončily Rokycany na suchu!


Branky


18

Dvanácté Rokycany se od sestupových pozic nachází jen doslova o malinký chloupek. Slovy kuchaře z legendární české pohádky „O ten chloupek jediný.“ V posledním utkání se Rokycany představily na hřišti Katovic před bezkonkurenčně nejvyšší návštěvou uplynulého kola. 271 diváků sledovalo zajímavé utkání, s poučným přesahem a kladným výsledkem pro domácí Katovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komplikace hned z úvodních minut

„Neproměnit dvě tutové šance, to je fotbal, ale oslabit tým to nejsem schopný pochopit.“ Jedna z vět, kterou vystihl utkání Dan Houdek, který k zápasu poskytl komentář. Rokycany byly od počátku aktivním týmem, který se chtěl o výsledek porvat. Hostující fotbalisté si dokázali tvořit zajímavé příležitosti, které ale nakonec brankou neskončily.

Daleko větším problémem byl fakt, že Rokycany hrály více jak jeden celý poločas v deseti. Michal Černý neudržel svou euforii na uzdě, a po dvou žlutých kartách v rozmezí dvou minut se odebral k testu teploty vody místních sprch. Rokycany tak musely dohrát celé utkání v deficitu jednoho hráče, což se ve finále ukázalo jako rozhodující problém.

Nekázeň potrestal Bálek

Katovice ve druhé půli ukázaly svou převahu, jak herně, tak početně. Jednu z příležitostí nakonec dokázal využít David Bálek, který tak zajistil tříbodový příděl pro domácí OTAVU. Ta se aktuálně nachází na pátém místě tabulky. Naproti tomu Rokycany připsaly další prohru, a problém tak se tak relativně prohlubuje.

Rokycany se tak staly exemplárním příkladem faktu, že i kolektivní sport je tvořen jednotlivci, kteří mohou zásadním způsobem ovlivnit průběh utkání. Co hůř, jejich chyba může tým ovlivnit nejen v daném utkání, ale i do budoucna, neboť v celé tabulce rozhoduje každá promarněná příležitost.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Dan Houdek: Upřímně bych pochválil celý tým s výjimkou Michala Černého. Neproměnit dvě šance do patnácté minuty je normální, to je fotbal. Co ale není normální je udělat z frustrace dva zbytečné fauly na vápně soupeře a v půlce první půle oslabit tým o jednoho hráče, a v podstatě ho potopit ve chvíli, kdy hrajeme o záchranu, to nejsem schopný pochopit. Před zbytkem ale smekám, bojovali jsme. Na závěr gratulace do Katovic i rozhodčím za super řízené utkání.



Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - K. Cibulka [-] , T. Janoch [-] - T. Hnídek [-] , D. Bálek [-] - V. Uher [-] , V. Habor [-] (89. M. Kostka [-] ) - J. Motl [-] , J. Chylík [-] (46. P. Sládek [-] ) , O. Kagui [-] , P. Kotrba [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Hereit [-] , R. Pražský [-] (81. D. Holek [-] ) , M. Nový [-] (61. L. Karlíček [-] ) , J. Matas [-] , P. Eger [-] , M. Černý [-] , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] , I. Umosor [-] (61. J. Laubr [-] ) , D. Lehký [-]

ŽK: 65. P. Kotrba - 30. M. Černý , 43. I. Umosor , 54. P. Eger , 84. J. Matas , 89. L. Karlíček . ČK: 32. M. Černý .
Počet diváků: 271. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - NOVOTNÝ Miroslav, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: David Lehký
Tip experta: výhra hostů

Rokycany budou chtít navázat na poslední výkon s Petřínem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích