K. Vajs 45.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:30

23.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o pořadí nepoznal vítěze. Komárov s Příbramí dělil body


Branky


18

Přímý boj o pořadí přinesl velmi vyrovnané utkání, které nepoznalo vítěze. Drama tedy nadále pokračuje! Osmý Komárov přivítal na svém hřišti sedmou Příbram, která má v tabulce lepší umístění jen díky skóre. Týmy totiž mají shodně 34 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle skončila radostí domácích

Oba týmy byly v první části utkání velmi aktivní, a hráči si dokázali tvořit šance. Žádná z nich ale nebyla dlouho využita, a tak to už pomalu začínalo vypadat na stejně vyrovnaný poločas, jako bitva v divizní tabulce.

Vyrovnaný stav nakonec rezolutně odmítl Karel Vajs, který se prosadil ve 45. minutě, a touto brankou do šatny zajistil Komárovu vedení.

Příbram utkání zachránila až v závěru

Druhá půle se rovněž nesla ve velmi vyrovnaném tempu, které mělo jednoho společného jmenovatele- chuť po další brance. Na obou stranách se tvořily akce, ale žádnému z celků se nepodařilo prosadit se.

Utkání se zcela zlomilo v samotném závěru. Osmdesátá druhá minuta a Vasil Alexander Popovič, který svou brankou naprosto přepsal dosavadní průběh. Právě díky tomuto vyrovnání nepoznal přímý souboj o sedmé místo vítěze, a tabulka Divize A je i nadále velice dramatickou záležitostí.



Sestavy


FK Komárov
P. Šebek [-] - O. Lang [-] , P. Ženíšek [-] , D. Klimeš [-] (89. V. Lehedza [-] ) , L. Kaufman [-] - V. Zítek [-] (77. V. Krejča [-] ) , A. Vokáč [-] , M. Pužík [-] - K. Vajs [-] (71. T. Srp [-] ) , A. Vokáč [-] , J. Mojdl [-]

FK Příbram B
V. Smrkovský [-] - A. Kareš [-] , L. Krasniqi [-] (39. F. Tilinger [-] ) , J. Štěpánek [-] (57. A. Popovič [-] ) , V. Hýsek [-] , . El [-] , E. Antwi [-] , T. Cipra [-] (63. J. Štrbo [-] ) , H. Jahic [-] , L. Lisý [-] , J. Schindler [-]

ŽK: 55. L. Kaufman , 65. D. Klimeš , 65. P. Ženíšek , 76. M. Pužík - 65. A. Kareš .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - VOJÁČEK Lukáš, GUNITŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra domácích

Áčko Příbrami hraje v pondělí, nemyslím si, že někoho pošlou do Komárova, vzhledem k šíři kádru nastoupí s dorostem a vidím to na jedničku

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích