1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 14:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


10

Hamry B si připsaly v derby proti Velké Losenici 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

První poločas zápasu přinesl vyrovnanou hru, kdy se hráči obou stran snažili dostat se do šancí. V 17. minutě se však Kamil Suský chopil příležitosti a vstřelil úvodní branku zápasu. Hamry B tak šly do vedení 1:0 a tím se utkání dostalo do ještě většího tempa.

Velká Losenice se nevzdala a snažila se vyrovnat, avšak obrana Hamrů B byla pevná a v bráně se výborně zaskvěl brankář. Oba týmy měly své šance, ale nedokázaly je proměnit v góly.

Hosté dokázali vyrovnat

Velká Losenice však neztrácela odhodlání a snažila se odpovědět. Hráči hostí začali více útočit a vyvíjeli tlak na obranu domácích. Ve 85. minutě se jim konečně podařilo vyrovnat. Marek Sobotka se dostal do střelecké pozice po kombinaci s jedním ze svých spoluhráčů a tvrdou střelou nedal brankáři Hamrů žádnou šanci. Skóre se tak změnilo na 1:1 a zápas nabral na dramatickosti.

Do konce zápasu se oba týmy snažily přidat ještě další branku, která by jim zajistila vítězství. Přestože se hrál rychlý a vyrovnaný fotbal, žádný z týmů už se nedokázal prosadit a výsledek zůstal nerozhodný.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
M. Srnský [-] - T. Novotný [-] , K. Suský [-] (61. P. Vašek [-] ) , Z. Šerejch [-] , M. Štola [-] - J. Miklík [-] , J. Kolarik [-] , L. Sýs [-] (69. L. Benc [-] ) , P. Hron [-] (69. P. Špinar [-] ) - L. Vít [-] , D. Havlík [-] (46. J. Culek [-] )

TJ Velká Losenice
M. Bratršovský [-] - R. Kamarád [-] , M. Sobotka [-] , P. Málek [-] (57. R. Kasal [-] ) , R. Čihák [-] , D. Králíček [-] , D. Baránek [-] (81. J. Molík [-] ) , A. Stejskal [-] , P. Zástěra [-] , D. Bratršovský [-] , P. Mach [-]

ŽK: 62. T. Novotný - 67. D. Králíček , 70. R. Kasal , 77. P. Mach , 90. R. Kamarád .
Hráči zápasu: D. Bratršovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - KLIMEŠ Jan, ŠUSTÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hamry se budou chtít se sezónou rozloučit domácí výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích