Z. Josífek 49. (p.)
M. Mokrý 59.
V. Šikula 77. (p.)
3:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov doma nestačil na Březí-Březské


Branky


49. Z. Josífek (p.) , 59. M. Mokrý , 77. V. Šikula (p.) - 8. M. Sysel , 23. D. Urbánek , 42. J. Chlup , 51. J. Chlup , 73. D. Urbánek
10

Ujčov si připsal proti Březí-Březské smutnou domácí rozlučku po prohře 3:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

První branku zápasu byla k vidění již v 8. minutě, kdy Michal Sysel skóroval a poslal hosty do vedení 0:1. Ujčov se snažil odpovědět a vyrovnat, avšak hráči Březí-Březkého byli pevní v obraně a nedovolili soupeři vstřelit gól.

Ve 23. minutě se Dominik Urbánek prosadil a přidal druhou branku pro svůj tým, čímž navýšil náskok na 0:2. Ujčov se snažil odpovědět, ale obrana Březí-Březkého byla nadále pevná a nedovolila soupeři snížit skóre.

Do konce prvního poločasu se ještě jednou prosadil tým Březí-Březkého. V 42. minutě Jiří Chlup využil svou šanci a přidal třetí branku do sítě Ujčova, čímž zajistil hostům komfortní náskok 0:3.

Hosté v rušné druhé půli výhru uhájili

Domácí tým však nechtěl jen tak rezignovat a ve 47. minutě se jim podařilo snížit skóre z penalty, když Zdeněk Josífek proměnil svůj pokutový kop a stav se změnil na 1:3. Nicméně, hostující hráč Jiří Chlup opět zasáhl do dění a ve 51. minutě přidal svůj druhý gól, čímž poslal svůj tým do vedení 1:4.

Ve 59. minutě se domácím podařilo skórovat potřetí, tentokrát díky Martinu Mokrému, který snížil na 2:4 a vrátil tak naději svému týmu. Avšak v 73. minutě se Dominik Urbánek znovu trefil a přidal pátý gól pro Ujčov-Březí-Březké, čímž stav utkání zvýšil na 2:5. Domácí tým se však nevzdával a v 77. minutě se zásluhou hráče Víta Šikuly podařilo skórovat ještě potřetí, čímž se snížilo na konečných 3:5.

Během utkání byly také uděleny dvě červené karty na obou stranách.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí mužstva: Utkání jsme nezvládli. Mrzí mě to hlavně kvůli našim fanouškům a také jsme si zavřeli dveře k lepšímu umístění v konečné tabulce. Hosté prostě chtěli víc a kompletně ve všem byli lepší. Naše defenzivní činnost byla trapně naivní. Druhá půlka byla o fous lepší, ale bez efektu. Sudí dneska asi taky nevstal pravou nohou. Sezónu jedeme dohrát v sobotu do Jimramova. Bojda Boys mají famózní sezonu, takže očekávám pěkný kolotoč. Na následné zakončené si budeme muset moudře pohovořit a nalít si čistého vína...nebo rumu. Tímto zdravím do Březí i Březského. Musím reagovat na vaše zhodnocení zápasu. Možná že jsem zabedněnec a fotbalu nerozumím, vždyť ho dělám teprv něco málo přes 30 let. Každý má právo na svůj názor, samozřejmě že ani já vše nevím a těch omylů už bylo vskutku mnoho,ale vždy se z nich člověk poučí a jde dál. Rozhodčího jsem hodnotil negativně protože připustil svým přístupem holomajznu ze které pramenily červené karty a nervózní atmosféra. A k těm penaltám: oni totiž měly být čtyři! Ty dvě co sudí neodpiskal hrubě ovlivnily průběh utkání a oba hráči z těchto soubojů odešli s krvavými šrámy na nohách i v obličeji. Chování některých našich hráčů bylo jistě za hranou, ale i někteří hráči z Březí ho i Březského by měli někdy více použít mozek.

TJ Březí-Březské
Březí-Březké: Je třeba říct, že pro rozhodčího je v Ujčově velice těžké nedostat se pod vliv místních ultras. Ovšem vyplodit komentář o výkonu rozhodčího, že „sudí nevstal pravou nohou", když pro Váš tým pískne 2 penalty, svědčí jenom a pouze o zabedněnosti. Jaká slova bychom asi měli o rozhodčím vyslovit my nebo kolik penalt musí domácím písknout, aby se terčem kritiky od domácích nestal. Samé otázky. Už se těšíme na rozlučku a pak vzhůru na letní přípravu. Sportu zdar, vesnické kopané zvlášť!



Sestavy


SK Ujčov
P. Mitáš [-] - M. Dvořáček [-] (72. P. Ryba [-] ) , P. Mareš [-] , P. Němec [-] (83. J. Štourač [-] ) , J. Nedoma [-] (60. D. Nedoma [-] ) , Z. Bednář [-] , M. Mokrý [-] , J. Večeřa [-] (46. P. Mitáš [-] ) , Z. Josífek [-] , M. Loukota [-] (46. V. Šikula [-] ) , O. Jančík [-]

TJ Březí-Březské
M. Holánek [-] - J. Gruber [-] , J. Jobánek [-] - M. Sysel [-] , J. Chlup [-] , D. Dostál [-] , M. Musil [-] , D. Urbánek [-] , M. Hřebíček [-] (74. J. Chytka [-] ) - V. Klíma [-] (46. R. Šmarda [-] ) , O. Broža [-] (85. P. Lysoněk [-] ) -

ŽK: 62. D. Nedoma , 70. P. Mitáš - 49. D. Dostál . ČK: 71. Z. Josífek - 76. M. Musil .
Hráči zápasu: M. Mokrý - J. Chlup .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUDÍN Jan - MAREŠ Jiří (N), CRHA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Ujčov využije domácího prostředí k výhře nad Březí-Březské.

Tip: výhra domácích

V tomto zápase minimálně bod Ujčov vyválčí.

Tip: remíza

Březí je na jaře silné, ale "Oskarboyz" jim nenechají tři body.