Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov veze výhru z Velké Losenice


Branky


10

Velká Losenice si připsala proti Jimramovu domácí prohru 1:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

 V posledním utkání této sezony na domácím hřišti přivítali domácí na nádherném trávníku Jimramov. Hosté měli v nohách těžké páteční utkání s Velmezem, přijeli ve slátané sestavě s několika dorostenci a tak domácí cítili šanci. Začali velmi aktivně, ale problém vznikl již ve 4.minutě, když na pravé straně nepokryli Gregora, ten obešel dva hráče, v šestnáctce byl podražen a nařízenou penaltu s jistotou proměnil nejlepší střelec soutěže Dvořák – 0 : 1. V dalším průběhu měli převahu hosté a tu korunovali ve 14.minutě, když z prvé strany překvapil domácího brankáře technickou střelou Peňáz. V dalším průběhu se akce střídali na obou stranách, více ze hry měli domácí, ale i z velmi dobrých příležitostí nedokázali ani trefit branku a tak ve 42.minutě přišla nejhezčí branka utkání, Dostál z pravé strany našel ve středu Dvořáka, ten vybídl kolmicí nabíhajícího Peňáze a ten bez problémů podél vybíhajícího brankáře dal třetí branku hostů. Výsledek poločasu byl pro domácí krutý, ale hraje se na góly.

Hosté si výhru pohlídali

Domácí do druhého poločasu vystřídali a začali hosty mačkat, ale koncovku měli žalostnou a tak v 53.minutě po rychlém brejku dokonal Peňáz střelou z pravé strany svůj hattrick. Domácí to ale nevzdali a v 56.minutě se dočkali snížení, když se prosadil kapitán Neubauer, jehož střelu obrana hostí odvrátila, ale míč už těsně přešel brankovou čáru. Skóre utkání uzavřel v 67.minutě po pěkné akci střídající dorostenec Svoboda. V dalším průběhu se hrál otevřený fotbal s šancemi na obou stranách, ale bez výsledku. V 89.minutě napálil ještě Borovský z třiceti metrů břevno domácí branky a po chvíli výborný rozhodčí Bajer ukončil toto zajímavé utkání, které mělo průměrnou úroveň, ale diváci viděli mnoho zajímavých situací před oběma brankami, které lépe zakončili hosté a tak zaslouženě vyhráli. V mužstvu domácích zahráli výborně Králíček, Kasal a kapitán Neubauer, u hostí byl nejlepší stoper Vraspír, úspěšný střelec Peňáz a dobře zahráli mladíci Šenkýř, Gregor a Svoboda.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jimramov
Borovský Pavel, trenér: Po pátečním vodním pólu s Velmezem pokračovala prodloužená jízda v Losenici. Hráčů jako šafránu, museli jsme oslabit dorost a exhumovat Kokyho. Ten to zvládl s přehledem, je to jako s jízdou na kole, te se prostě nezapomíná smích). Domácích mě bylo až trochu líto, protože uplně přesně vím jak jím je. V podobnejch sračkách jsme sami nedávno byli a přeju jim ať se z toho dostanou. Areál krásnej, trávník 1A. Výsledek úplně neodpovídá průběhu hry, ale většina z nás měla v nohách i pátek, takže jsem na výsost spokojen. I když teda gólů měl být dvojnásobek. Stejně tak panuje spokojenost se třetím místem, teď už zbývá jen sobotní dvojboj. Nejdříve na hřišti s Oskar boys a pak u pípy s poličským samoserem, doufám, že v obou zápasech podáme životní výkon (smích). Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER



Sestavy


TJ Velká Losenice
M. Mokrý [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , D. Králíček [-] (86. L. Soukup [-] ) , R. Kasal [-] , P. Kamarád [-] (46. R. Pátek [-] ) , R. Kamarád [-] (71. P. Málek [-] ) , D. Baránek [-] , P. Mach [-] , D. Bratršovský [-] , J. Augustin [-] (46. R. Čihák [-] )

TJ Sokol Jimramov
P. Nykodým [-] - V. Vraspír [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] (60. R. Svoboda [-] ) , P. Sedlák [-] , P. Sedlák [-] - V. Peňáz [-] , P. Borovský [-] , M. Gregor [-] , M. Čupr [-] - M. Dvořák [-]

ŽK: 65. D. Králíček , 70. T. Neubauer .
Hráči zápasu: V. Peňáz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BAJER Josef - PAJKR Jaroslav (N), POSPÍCHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Jimramov roli favorita splní do puntíku a zvítězí

Tip: výhra hostů

Hosté zvítězí ikdyby se jim nechtělo. (smích)

Tip: výhra hostů

Losenice doma umí zahrát, ale tady to vidím na tři body pro Jimramov