V. Padalík 11. (p.)
R. Halámka 63.
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín B otočil zápas v Počítkách B


Branky


11. V. Padalík (p.) , 63. R. Halámka - 9. K. Kučera , 80. A. Kališ , 82. P. Inwald , 88. J. Marek
14

V souboji dvou rezervních týmů si připsaly Počítky proti Radostínu B smolnou prohru 2:4, kdy neudržely nadějné vedení

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V 9. minutě se střelecky prosadil hráč hostujícího týmu Radostín B, Karel Kučera -0:1. To byla pro Radostín B velká radost a zasloužené vedení.

Avšak domácí tým se nechtěl nechat zahanbit a odpověděl bleskovou reakcí. V 11. minutě byla nařízena penalta pro Počítky B. Vlastimil Padalík se chopil odpovědnosti a s chladnou hlavou proměnil penaltu -0:1. Po vyrovnání bylo v hledišti znát velké nadšení fanoušků domácího týmu.

Po vyrovnání se hra vyvíjela vyrovnaně. Oba týmy se snažily dostat do vedení, ale jejich snahy byly zmařeny dobře bránícími se obranami a výbornými zákroky brankářů. Hrálo se bojovně a s velkým nasazením na obou stranách, což přidávalo na napětí a atraktivitě zápasu.

S blížícím se koncem prvního poločasu se oba týmy snažily překvapit soupeře, ale na konci 45. minuty skončil první poločas s výsledkem 1:1. Počítky B a Radostín B tak šli do šaten za vyrovnaného stavu.

Hosté obrátili skóre v závěru zápasu

V 63. minutě se Roman Halámka trefil do sítě soupeře a poslal tým Počítek B do vedení 2:1. Bylo to velmi důležité vedení, které hráčům Počítek dodalo na sebevědomí. Nicméně, Radostín B nevzdal a bojoval dál.

V 80. minutě přišla vyrovnávací branka, kterou vstřelil Aleš Kališ. Tímto gólem se stav utkání změnil na 2:2 a otevřela se možnost pro oba týmy získat plný počet bodů. Oba týmy se snažily najít prostor k dalším brankám.

Ve 82. minutě přišel zlomový okamžik utkání. Petr Ivyužil chyby obrany Počítek a poslal míč do jejich branky. Tímto gólem se Radostín B dostal do vedení 3:2 a tým Počítek musel začít tlačit na obranu soupeře, aby vyrovnal.

V závěrečných minutách utkání se tým Počítek snažil vyrovnat, ale jejich snaha byla marná. Ve 88. minutě Jiří Marek z týmu Radostín B vstřelil čtvrtou branku, která potvrdila vítězství Radostína B. Stav se tak změnil na 4:2 a utkání se blížilo ke konci.

Počítky B se snažily o další útoky, ale Radostín B se dokázal ubránit a udržet své vedení. S konečným hvizdem sudího se utkání skončilo vítězstvím Radostína B se skóre 4:2.

 

       


Sestavy


SK Transformátor Počítky B
P. Šula [-] - T. Straka [-] , V. Padalík [-] , J. Peška [-] , J. Neček [-] (62. J. Vavřínek [-] ) - M. Macky [-] , P. Hájek [-] , V. Klíma [-] (82. M. Kříž [-] ) , D. Bednář [-] - J. Koudelka [-] , R. Halámka [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - M. Šimek [-] (85. J. Svoboda [-] ) , K. Kučera [-] (59. J. Marek [-] ) , J. Poul [-] , P. Inwald [-] , L. Dvořák [-] (79. M. Láznička [-] ) , T. Kadlec [-] , P. Dvořák [-] , T. Staněk [-] , P. Koudela [-] (59. J. Koudela [-] ) , A. Kališ [-]

ŽK: 71. V. Klíma .
Hráči zápasu: J. Peška - A. Kališ , A. Kališ .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BAJER Josef - PÉČ Tomáš (N), KOPA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Radostín hraje na jaře dobře, ale i Počítky výrazně bodují a rádi by opustily poslední příčku. Přesto Radostín vydře těsnou výhru.