Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí C po výhře v Jimramově postupuje do Okresního přeboru


Branky


13

Velké Meziříčí C zvítězilo v dohrávce Jimramov na jeho hřišti 3:1 a definitivně může slavit postup do Okresního přeboru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

 V očekávané páteční dohrávce 21.kola nastoupili domácí proti vedoucímu céčku Velmezu. Dobře připravená hrací plocha byla poznamenána dvouhodinovým vydatným deštěm a tak utkání bylo pro obě mužstva velmi obtížné. Hosté od počátku utkání měli převahu i přes mokrý trávník dobře kombinovali a domácí se snažili jejich akce narušovat. V10.minutě se po rychlé kombinaci dostal na levé straně k míči hostující kapitán Krejčí a utaženou křížnou přízemní střelou trefil přesně k levé tyči. Domácí s odpovědí příliš neváhali, hosté po rychlé akci odvrátili míč pouze na rohový kop, po jeho zahrání a hlavičkovém souboji před šestnáctkou se odrazil míč před ní kam naběhl pravý bek Dostál a tvrdou střelou z první, kterou obrana hostí tečovala do protipohybu brankáře a míč zapadl přesně k pravé tyči – 1 : 1. V dalším průběhu 1.poločasu hosté hrozili ze standartních situací, ale obrana domácích i když s problémy odolávala. Ve 34.minutě byl v dobré šanci domácí Dvořák, ale při zakončení podklouzl. Když to již vypadalo, že poločas skončí nerozhodně, rozběhl se z poloviny hřiště Krejčí, obešel čtyři domácí hráče a v šestnáctce ho pátý fauloval – penalta – míč si bere E.Smejkal a přízemní střelou k pravé tyči přivádí hosty ve 44.minutě do vedení.

Hosté si výhru pohlídali

Ve 2.poločase hosté útočili na lepší polovinu hřiště a tak ještě více vynikla jejich souhra, zpracování a krytí míče, ale obrana domácích se dobře bránili a dvakrát je podržel mladý brankář Venhuda. Domácí bojovali, snažili se vyrovnat, ale jejich snahu likvidoval brankář Invald, který bezpečně ovládal prostor dvacet metrů od brány. V závěrečném náporu domácí chybovali v rozehrávce na pravé straně, hosté vyslali do brejku Nováčka a ten v 90.minutě stanovil konečný výsledek a zároveň definitivně zajistil hostům zasloužené první místo v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Jimramov: Domácí odehráli velmi dobrý zápas, ale na zkušenost hostů prostě neměli, hosté potvrdili, že po celý ročník soutěž ovládali, v tomto utkání se opírali o osu Invald – Musil – Chalupa – E.Smejkal a nejlepší hráč na hřišti kapitán Krejčí a tak jim nezbývá než popřát dobrou hru a oživení okresního přeboru. Závěrem není možné nezmínit i velmi dobrý výkon trojice rozhodčích a poděkovat oběma mužstvům za oboustranný ohleduplný přístup k utkání, čímž jim jejich těžkou úlohu vzhledem k terénu ulehčili.




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] - V. Vraspír [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , P. Sedlák [-] (66. . Novotný [-] ) , P. Sedlák [-] (46. K. Šenkýř [-] ) - P. Borovský [-] , M. Gregor [-] (78. T. Gregor [-] ) , V. Peňáz [-] , M. Čupr [-] - M. Dvořák [-]

FC Velké Meziříčí C
R. Invald [-] - L. Smejkal [-] , O. Šlapal [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , T. Šlitr [-] , L. Chalupa [-] , F. Musil [-] , O. Pospíšil [-] , M. Valenta [-] (57. I. Nováček [-] ) , D. Šlapal [-]

ŽK: 50. V. Peňáz - 31. D. Šlapal .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - HROMÁDKA Miroslav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Šlágr kola nejspíš vítěze nenajde. Uvidíme jak se bude dařit střelcům na obou stranách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů